A právě o sto let zpět v čase se návštěvníci ve vyzdobené kladenské sokolovně alespoň na jeden večer přenesli. K tanci jim hrála kaple Orchestar Milana Iléše, připravena pro ně byla bohatá tombola, ale i oblíbené Masarykovo cukroví. 

Už v blízkých dnech bude opět prostor kina zpřístupněn veřejnosti. V úterý 20. února od 20 hodin se ve foyer kina Sokol uskuteční autorský večer poezie, prózy a písně. Vstup je volný a příchozí se mohou těšit na tvorbu Aleše Klímy, Barbory Civínové, Lindy Wiedermannové, pana Fankyho, Michala Kobersteina, Daniela Hradeckého a dalších. Po programu bude mít prostor každý, kdo má chuť představit vlastní tvorbu.

O den později zde bude už od 10 hodin dopoledne promítnuta francouzská komedie Dokud nás svatba nerozdělí a od 20 hodin pak úspěšný český snímek Po strništi bos.

Retro ples v Kladně se i pošesté vydařil.
OBRAZEM: Retro ples v Kladně se i pošesté vydařil
Středočeský kraj se prezentoval na veletrhu cestovního ruchu na Výstavišti v Pražských Holešovicích.  Mezi pozvanými hosty na krajském stánku nechyběla Gabriela Novotná a Lukáš Kvapil – oba známí účastí v Rallye Dakar.
Středočeši nabídli adrenalin pro každého i ten zprostředkovaný z Dakaru