Organizátoři o festivalu mluví jako o největší unhošťské akci letošního roku a nutno jim nejspíše dát za pravdu. Festival láká na několik zajímavých jmen české hudební scény. Tou nejzářivější hvězdou bude asi Kamil Střihavka, který vystoupí se skupinou Leaders. Dále se příchozím představí třeba Ivan Hlas, kapely TBC, Dilated, Eňo Ňůňo, Comedy & Beat. Své vystoupení má připravené také Základní umělecká škola Unhošť, František Konvalinka nebo Vladimír Albrecht. Celou akci pak bude moderovat Petr Jančařík.

V rámci doprovodného programu bude pro děti připraven skákací hrad, stánky s občerstvením nebo program Melicharova vlastivědného muzea Unhošť. Vstup je dobrovolný, přičemž výtěžek z něj poputuje na podporu lidí s postižením.

Chybět nebude ani unhošťský Nadační fond Slunce pro všechny. U jeho stánku se veřejnost bude moci zastavit, ochutnat něco dobrého z chráněné pekárny Slunce, a také si pošmáknout na charitativním guláši. Ten bude vařen přímo na akci, přičemž výtěžek z jeho prodeje půjde na konto Slunce.

Páteční Deník s TV magazínem.Zdroj: Deník

Z Trampské zabíjačky v Domově seniorů v Novém Strašecí.
Novostrašecký domov seniorů hostil Trampskou zabíjačku
Lidé uctívali památku zpěváka Karla Gotta ještě 8. října 2019 před jeho vilou na Bertramce.
Zavzpomínejte na jedinečného Karla Gotta