Brány kulturního domu se veřejnosti otevřou v 18.30 hodin. První tóny by měly zaznít úderem 20. hodiny, přičemž se o ně postará Alkehol. O dvě hodiny později pak půjde na věc kapela Walda Gang.

Walda Gang je skupina založená již zesnulým zpěvákem Vláďou Šafránkem ze skupiny Harlej po smrti Waldemara Matušky. Část jejího repertoáru tvoří právě předělávky Matuškových písní. Kromě nich bychom v něm nalezli také covery těch nejslavnějších světových hitů, ale i vlastní tvorbu. Aktuálně je hlavním zpěvákem této kapely Miro Šmajda. „Kdo by neznal Walda Gang: veselou partu, v níž hraje jeden vypečený uličník vedle druhého a které jde hlavně o dobrou zábavu,“ říkají pořadatelé koncertů.

Ve Slaném předali ocenění významným osobnostem města.
Ve Slaném předali ocenění významným osobnostem města

Alkehol je pak čtyřčlenná skupina hrající písně s hospodskými texty, které vznikaly v legendární hospodě Na Slamníku. Její sestavu tvoří Ota Hereš, Petr „Kuna“ Buneš, Jan „Bart“ Bartoš a Radek Sladký. „Rocková kapela Alkehol vznikla původně z recese, když se pánové Hereš, Kuna a Buneš rozhodli založit kromě svých aktivit v jiných kapelách ještě jeden projekt, který bude spíše pro zábavu. Ten měl nečekaně obrovský úspěch, a tak je Alkehol již léta zván do klubů i na festivaly. Všude se setkává s velkým ohlasem - fanoušci se dokáží ztotožnit se sympatickými muzikanty zpívajícími o věcech z běžného života,“ dodávají organizátoři.

Za vstupenku zájemci v předprodeji zaplatí 390 korun. Koupit ji mohou v městském infocentru na třídě TGM. Na místě pak budou lístky k dostání za 450 korun.

Ze slavnostního otevření nového domova pro seniory v Žižicích.
V Žižicích byl otevřen nový domov pro seniory
Ubytovna v Americké ulici v Kladně.
Kladno řeklo dost! Další ubytovny už ve městě nepovolí