POZOR!

Pro čtenáře internetové verze Kladenského deníku jsme připravili hlasování o nejsympatičtějšího novorozence týdne. Miminko týdne znovu otiskneme v Kladenském deníku. Hlasovat můžete do pátku 13. října do 12 hodin. Na konci měsíce sestavíme z vítězných miminek pořadí, z něhož vzejde miminko měsíce. Na konci roku vám představíme všechna miminka měsíce, ze kterých budete moci znovu hlasováním vybrat miminko roku.

Opakovaně hlasovat z jedné IP adresy je možné vždy nejdříve po šedesáti minutách!

Vážení rodiče, díky vstřícnosti kladenské a slánské porodnice vám budeme na našich stránkách přinášet fotografie nejmladších občánků Kladenska. Každý týden náš fotograf chodí do porodnice a fotí nově narozená miminka.

Může se ale stát, že právě vás v porodnici nezastihne, možná aktuální zdravotní stav vašeho potomka neumožní focení. Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v novinách dřív, než se naučí svá první slova. Můžete nám poslat jeho fotografii (portrét) na e-mail kladensky@denik.cz a své miminko najdete buď na stránkách Kladenského deníku nebo na www.kladensky.denik.cz/miminka.

Natáčení třetí řady televizního seriálu První republika. V Kladně nebo snad v Buštěhradu?
Buštěhrad má v Kladně svoje první nádraží
Klárka Tichavová ze Smečna obsadila se svojí krásnou panenkou druhé místo.
Klárka ze Smečna vyrobila jednu z nejhezčích panenek