Vážení rodiče, díky vstřícnosti kladenské a slánské porodnice vám budeme na našich stránkách přinášet fotografie nejmladších občánků Kladenska. Každý týden náš fotograf chodí do porodnice a fotí nově narozená miminka.

Může se ale stát, že právě vás v porodnici nezastihne, možná aktuální zdravotní stav vašeho potomka neumožní focení. Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v novinách dřív, než se naučí svá první slova. Můžete nám poslat jeho fotografii spolu s dalšími údaji (jméno a příjmení miminka, bydliště, datum narození, váha, výška, celá jména rodičů a porodnice) na e-mail: jan.brabec@denik.cz a své miminko najdete buď na stránkách Kladenského deníku, Kladenského týdne nebo na www.kladensky.denik.cz/miminka.

Pro čtenáře internetové verze Kladenského deníku jsme připravili hlasování o nejsympatičtějšího novorozence týdne. Hlasovat můžete do soboty 13. července 2019 do 12 hodin. Opakovaně hlasovat z jedné IP adresy je možné vždy nejdříve po šedesáti minutách!

Ilustrační foto
Na vodě to chce rozvahu a nepřeceňovat své síly
Strašák, který představuje onemocnění rakovinou, by se časem mohl stát o něco menším bubákem než dnes. Usilují o to vědecké týmy pracující v centru Biocev ve Vestci na Praze-západ.
Ve Vestci zřejmě objevili nový lék proti rakovině