Vše můžete velmi výhodně získat díky mimořádné akci s Deníkem, která nabízí jak slevy v kamenných obchodech, tak i možnost nakupovat z pohodlí vašeho domova na e-shopech.

S jarem přichází chuť sportovat. K tomu můžete využít slevu na sportovní oblečení a zboží od A3 SPORT. Pokud potřebujete obměnit váš šatník a boty, pořídit si můžete kvalitní dámskou, pánskou a dětskou obuv a doplňky od značky DEICHMANN.

„Zákazníci si v našem obchodním centru mohou vybrat také různé typy bot od CCC," doplnil Martin Malý, šéf marketingu Varyády a Central Most s tím, že k dispozici budou také slevy na mobilní telefony a příslušenství od Xiaomi.

„Pro využití exkluzivních slev v obchodním centru Varyáda je potřeba mít staženou mobilní aplikaci Varyáda Club z Google Play či App Store, v případě obchodního centra Central Most je nutné mít aplikaci Central Club. Vše zabere zhruba 3 minuty," doplnil Martin Malý.

On-line nákupy. Ilustrační foto
Nákupní týden s Deníkem: Poradíme vám, co si vybrat z nabídky slev

Podle něj v současné době většina zákazníků nakupuje své oblíbené značky a produkty v e-shopech.

„Někteří z nich nabízejí možnost doručení zboží přímo domů k zákazníkovi, v některých případech i možnost přijít si zboží vyzvednout osobně do výdejního místa v obchodním centru," řekl Martin Malý a dodal, že vzhledem k současným vládním opatřením návštěvnost obchodních center klesá.

„I přes danou situaci však lidé do nákupních galerií chodí, například pro potraviny, léky a další zboží denní potřeby," doplnil.

Na brýlích ušetříte i tisíce korun

V rámci Nákupního týdne s Deníkem můžete také ušetřit na brýlích, a to výrazně.

„Čtenářům Deníku nabídneme za polovinu ceny kompletní sortiment brýlových čoček. Jedná se tedy o sortiment všech možných typů a dioptrií skel do brýlí. Zákazník tak u nás může v případě využití víceohniskových čoček skutečně ušetřit na jedněch brýlích tisíce korun," popsal Miroslav Tauer ze společnosti Axel Optik. Doplnil, že sleva se týká všech typů brýlových čoček a pro jejich zhotovení mohou lidé využít měření zdarma.

Nakupovat brýle přes e-shop Miroslav Tauer příliš nedoporučuje, optikem je potřeba odborně každé brýle individuálně doměřit a vycentrovat pro daného zákazníka, může se také stát, že obruby vybrané přes internet nebudou pořádně sedět.

„V našich optikách však není třeba mít z nákupu strach. Dodržujeme veškerá nařízená hygienická opatření. Lidé mají k dispozici dezinfekci a brýle po vyzkoušení ošetřujeme UV sterilizátorem pomocí UVC záření, který likviduje viry a bakterie," ujistil Miroslav Tauer.

Boty i hračky pro děti

Pokud potřebujete batoh, hodinky nebo hračky pro děti se slevovým kuponem můžete vybírat ze zboží na webu lunzo.cz.

„Nabízíme dvacetiprocentní slevu na veškerý sortiment. Lidé se tak mohou těšit na bezkonkurenční ceny a dopravu zdarma na všechny objednávky," řekl Lukáš Langer z Lunzo.cz. Zboží se slevou si vyberou také ti, kteří potřebují oblečení, obuv, elektroniku či vybavení pro dům a zahradu.

Lidé by měli při nakupování potravin dodržovat hygienické zásady. Rouška je nutností.
Chceme letáky a v nich slevy. Jak koronavirus změnil nákupní zvyklosti Čechů

Nabídka slev a karta

Nákupní týden s Deníkem potrvá od pondělí 15. do neděle 21. března 2021. Stačí jen, když si v pátek 12. března koupíte váš regionální Deník, kde najdete nabídku slev a kartu. Ve stejný den bude nabídka dostupná také na webu nakupy.denik.cz. Slevový kód můžete uplatnit ve vybraných e-shopech, slevovou kartu pak v kamenných obchodech. Výhodou je, že slevy můžete využít opakovaně, stejnou prodejnu či e-shop lze tedy navštívit i několikrát po sobě. Týká se to prodejen v celé republice. Slevová karta je přenosná, využije ji tak například vaše rodina či přátelé.