Tam se střetla celkem dvě osobní vozidla. Výsledkem je jedno středně těžké zranění a statisícové škody na autech.
První havárie se stala hned po šesté hodině.

Třiašedesátiletý řidič nákladního jeřábu nezvládl řízení a těsně před silničním mostem najel na betonová svodidla, kde zůstal 
i s autem viset ve vzduchu. Při kolizi naštěstí nebyl nikdo zraněn.

Ovšem škody budou desetitisícové. „Přijeli jsme kolegovi z firmy pomoci vypodložit náklaďák a sundat ho z betonových svodidel. Podle toho, co nám řidič řekl, od Loun mu vjelo do protisměru jiné nákladní auto.

Kolega se chtěl narychlo vyhnout střetu a uhnul vpravo, kde je rozšířená silnice pro nájezd. Tam ale stála betonová mobilní svodidla a náraz do nich už nebylo možné odvrátit," popsal událost kolega šoféra.

Za necelé tři hodiny se stala další nehoda jen o pár kilometrů dál. Na křižovatce u Třebíze se srazila zelená Škoda Fabia se stříbrným suzuki.
Řidič stříbrného auta jel ve směru na Prahu od Loun, když se k němu zleva z křižovatky ve směru od Klobuk přiřítila škodovka. Obě auta jsou více méně na odpis.

„Jel jsem do práce. Paní, která se blížila zleva do mě vrazila v plné rychlosti. Nezastavila na stopce. Tím pádem jsem jí naboural autem do pravého boku. Její spolujezdec na tom byl hůř.

Žena za volantem utrpěla šok. Já dostal jen facku od airbagu, jinak se mi nic nestalo," vylíčil nepříjemnou událost známý moderátor a DJ Fajn Radia Agara Dan Rakaczký, který místem projíždí denně roky.

Podle všeho za nehodu nemohl. Čtyřiapadesátiletá řidička škodovky stopku s největší pravděpodobností skutečně přehlédla. Alkohol byl u obou řidičů dechovou zkouškou na místě vyloučen.

Pro zraněného spolujezdce ze škodovky letěl vrtulník. Ten ho ale nenaložil a šestapadesátiletý muž byl převezen sanitou. „Když jsme přijeli k nehodě, všechny osoby už byly z aut venku.

Provedli jsme protipožární opatření, odpojili přívod plynu v havarovaném vozidle a pomohli s naložením pacienta. Na chvíli jsme kvůli přistání vrtulníku zastavili i dopravu," popsal velitel slánských hasičů David Kolář.

„Policisté prováděli nějakou dobu odklon vozidel po přilehlých komunikacích Příčina nehody je stále předmětem šetření," řekla policejní mluvčí Jana Šteinerová.