Alkohol se stal společným jmenovatelem tří dopravních nehod, které se staly v Kladně. Všichni nesmyslně hazardovali nejen se svým životem a zdravím, ale především ohrozili i další účastníky silničního provozu. Při nehodách byli zraněni celkem čtyři lidé včetně sedmileté holčičky.

Své dítě posadila opilá matka na přední sedačku auta. Ačkoliv pod sebou měla dívka podsedák, utrpěla při nehodě zranění hlavy, jelikož náraz byl tak silný, že byl aktivován přední airbag. Těžko uvěřitelný případ se stal v neděli dopoledne ve Vodárenské ulici v Kladně-Kročehlavech. Jedenačtyřicetiletá šoférka se nevěnovala řízení a pod vlivem alkoholu nezvládla jízdu. S vozem Škoda Fabia vybočila vpravo a narazila do u kraje stojícíího vozu taxi. 

„Přední částí vjela zezadu do zde v řadě stojícího vozu Škoda Fabia, který byl odražen na obrubník a posunut několik metrů dopředu, čímž byla poškozena další tři vozidla zaparkovaná před ním," popsala nehodu policejní mluvčí Jana Šteinerová.
Dechová zkouška prokázala, že žena usedla za volant s 1,63 promile alkoholu. Při nehodě byla zraněná nejen dívka, ale také její matka. Obě byly sanitkou převezeny do kladenské nemocnice. Ovšem tím výčet raněných nekončí.

V době nárazu se totiž v nabourané škodovce nacházel devětačtyřicetiletý muž. Ten byl se zraněním převezen také do kladenské nemocnice. Celkem nezodpovědná matka způsobila škodu čtvrt milionu korun. Poškozena byla vozidla značek Škoda Fabia, Citroen a Peugeot .

Další dopravní nehoda se stala za poněkud kuriózních podmínek. V Anglické ulici srazil opilý muž ženu jejím vlastním autem. „Žena požádala jedenačtyřicetiletého muže, zda by jí vyjel vozem Opel Astra z řady zaparkovaných aut," uvedla k případu mluvčí Šteinerová. Muž usedl za volant a při couvání narazil zadní částí do uvedené majitelky auta. Žena utrpěla pohmožděniny a drobné oděrky. Výtečník utekl do jednoho bytu v domě. Poškozenou za ním následně odvedla jiná žena. 

Policisté podezřelého muže vyzvali k provedení dechové zkoušky, která byla s pozitivním výsledkem. Muž nadýchal 2,01 promile alkoholu. Řidič byl zadržen a eskortován do policejní cely, odkud byl v neděli propuštěn.

Ve Francouzské ulici pro změnu jedenadvacetiletý muž ukradl klíčky od auta své přítelkyně. Bez jejího souhlasu vyjel z parkoviště před domem. Při vyjíždění poškodil vedle zaparkovaný automobil Škoda Octavia. Řidič z místa nehody ujel a vozidlo zaparkoval v Holandské ulici.

Následně se vrátil k domu své přítelkyně, kde byl zadržen hlídkou. Policisté zjistili, že mladík nevlastní řidičský průkaz a pozitivní byl také test na drogy. Mladík se přiznal, že předchozí den kouřil marihuanu. Nyní mu hrozí až tři roky za mřížemi.