Řidič s vozidlem značky Mercedes projížděl Dubskou ulicí ve směru do Průmyslové ulice. Pravděpodobnou příčinou této dopravní nehody je, že řidič nepřizpůsobením rychlosti nezvládl řízení a vjel na vyvýšený chodník, kde následně narazil do sloupu veřejného osvětlení a poté do zdi. Následkem těchto nárazů začalo auto hořet. Na místo byli přivolání hasiči.

"Řidič z místa dopravní nehody však utekl neznámo kam. Vzniklá škoda byla předběžně vyčíslena na částku 40 tisíc korun. Znehodnocené vozidlo bylo odtaženo a silnice uklizena, aby byla plně průjezdná. Kladenští policisté v současné době provádí šetření a pátrají po podezřelém řidiči, který způsobil tuto dopravní nehodu a z místa činu utekl," řekla policejní mluvčí Jana Šteinerová.

Policisté kladenského dopravního inspektorátu nyní vyzývají občany, kteří tuto dopravní nehodu zaznamenali, aby poskytli informace na telefonní číslo 974 873 255 nebo na mobilní telefon 702 207 630 a nebo na linku 158 a svým svědectvím dopomohli při dopadení podezřelého řidiče.

Zdroj: Youtube
Ilustrační foto
Radní po nehodě odmítl výzvu policie. Prý se bál nátlaku
Ilustrační foto
Po muži ze Slaného se sháněli delší dobu, nalezli ho mrtvého