Jak potvrdil mluvčí středočeských hasičů Ladislav Holomčík, muže bylo zapotřebí vyprostit pomocí hydraulického náčiní. Zraněného šoféra následně hasiči ještě zafixovali do nosítek a předali zdravotníkům, kteří pacienta převezli do kladenské nemocnice. Silnice byla po dobu vyšetřování nehody nějakou dobu neprůjezdná.

Podle policie vjel čtyřiaosmdesátiletý řidič osobního vozidla značky Škoda Fabia jedoucí ve směru od autobusového nádraží z dosud nezjištěných příčin do protisměru před obchodním domem Central a srazil se s dalším autem, které stálo na semaforu.

Vladimír Stehlík, bývalý šéf Poldi
Exšéf Poldi Stehlík je podle soudu vinen částečně. Po dvaceti letech vinu odmítá


„Vlivem nárazu se osobní vozidlo Škoda Fabia převrátilo na bok a dále došlo k poškození dvou vozidel nacházejících se v protisměru. Policisté na místě provedli dechovou zkoušku všech u řidičů s negativním výsledkem. Kromě seniora nebyl nikdo další zraněn. Pozemní komunikace byla po dobu šetření dopravní nehody plně uzavřena a zprovozněna zhruba půl hodiny po poledni. Dopravní nehoda je v současné době v šetření, zda byla příčinou dopravní nehody indispozice řidiče se prošetřuje,“ řekla k události kladenská policejní mluvčí Jana Šteinerová.

Útočník zabil v egyptském letovisku Hurghada dvě Němky a Češku, která zemřela v nemocnici.
Tělo ženy zabité v Egyptě je v Česku, případ bude řešit policie


Kladenští policisté dále vyzývají řidiče osobního vozidla černé barvy, které bylo taktéž účastníkem této dopravní nehody a z místa odjelo, aby se jeho řidič přihlásil na kladenský dopravní inspektorát nebo na linku 158. Policisté touto cestou vyzývají i občany, kteří spatřili pohyb tohoto ujíždějícího vozidla od dopravní nehody, aby poskytli informace.