Jak zjistil Kladenský deník, bouralo na několika úsecích celkem 42 vozidel. Ani podle policie číslo není zatím konečné. Informaci potvrdily policejní mluvčí jak z Kladna, tak Prahy-západ.

Na silnici, která je ve správě kladenského dopravního inspektorátu, se srazilo podle kladenské policejní mluvčí Jany Šteinerové dopoledne celkem 12 aut, přičemž byli zraněni celkem tři lidé. V úseku, který má ve správě inspektorát Prahy-západ, to je na pátém až osmém kilometru se srazilo přibližně ve stejnou dobu 29 vozidel.

Ilustrační foto
Stávka! Někteří praktičtí lékaři neordinují
Ilustrační foto.
Strom pro Prahu se letos bude kácet u Berounky

"V současné chvíli se jedná asi o deset nehod, při kterých bylo zraněno celkem sedm lidí. Čísla ale nejsou konečná. Více budeme znát v odpoledních hodinách," řekl policejní mluvčí pro Prahu-západ Marcela Pučelíková. Vzhledem ke komplikacím je silnice D6 v úseku u Pavlova střídavě neprůjezdná.

12:30 hodin

„Dopravních nehod se na úseku dálnice D6 od čtvrtého do jedenáctého kilometru ve směru na Prahu stalo celkem sedm, přičemž bouralo dvaačtyřicet vozidel. Tyto nehody si vyžádaly celkem jedenáct zranění od lehčího po středně těžké. Dálnice je momentálně uzavřena,“ sdělila Kladenskému deníku půl hodinu po středečním poledni mluvčí středočeských hasičů Vladimíra Kereková.