Celé utkání bude ve znamení Halloweenu a k této příležitosti nechal klub vyrobit speciální dresy s halloweenskou tématikou. „Jak vypadají? Tak to má být překvapení,“ usmál se jeden z trenérů Kladna Petr Klár.


Kladenští budou hrát i před desítkami obyvatel dětských domovů, pro něž – a nejen pro ně, bude po utkání připravená diskogramiáda. Domácí borci by k dobré náladě rádi přispěli vítězstvím, kouč však varuje před sílou soupeře, která je větší než loni. Moravany dopodrobna nastudoval, takže ví, o čem mluví. 
„Strach nemám, respekt však ano. Mám pocit, že všichni jsou naladěni, že to půjde lehce. Já bych euforii mírně brzdil,“ řekl. Tým z moravské metropole totiž v létě posílil o bývalého nahrávače reprezentace Ondřeje Boulu. 

Spisovatelka Martina Bittnerová.
Martina Bittnerová: Gamblerství je smrtelná nemoc


„Má obrovské zkušenosti a k tomu se dostal do skvělé fyzické kondice. Co jsem viděl všech pět utkání, tak opravdu hraje výborně,“ prohlásil Klár s tím, že cesta k úspěchu vede přes soupeřova mladého smečaře.


Brno prohrálo pouze s Libercem a v Českých Budějovicích. Oba celky ho dokázaly zatlačit na servisu. „Určitě je lepší než loni, kdy skončilo páté,“ podotkl druhý kouč Kladna. 

Ilustrační foto
Kam na fotbal na Kladensku plus výsledky


V řadách domácích je před sobotou jediný zdravotní problém. Druhý nahrávač Ondřej Fortuník má šesticentimetrovou trhlinu v lýtkovém svalu. Připravený tak bude mladý Blažek.


Ještě zpráva pro fanoušky. Kdo přijde v masce, má vstup zdarma!