„Do Kladna jedeme vyhrát. Kluci po výborném výkonu proti ERA-PACKu mají chuť a určitě budou chtít podat minimálně stejný výkon jako v Chrudimi, ne-li lepší," připomněl povedené televizní utkání trenér Zruče Beni Simitči a prozradil: „Budeme oslabení o Azema Brahimiho, který hájí barvy Albánie v kvalifikaci v Litvě, ale i bez něj to musíme zvládnout."

Prostor dostanou i mladí i méně vytížení hráči. „Určitě v tomto zápase dostanou více prostoru Gabčo a Ago, také by do hry měli zasáhnout Dvořák, Bezstarosti a Hochman. Chci, aby hráli všichni. Určitě se pojede na Kladno s pokorou a respektem, ale i s vědomím, že jsme favorité, a že by to měl být pro nás tříbodový zápas," dodal Simitči.

Za domácí by opět mělo nastoupit několik hráčů, kteří do nově se tvořícího týmu přišli až před sezonou. Jedním z nich je i Martin Kaválek, jehož Kladenští získali z Brandýsku a velmi rychle rozkoukal. Výborný fotbalista, který svým krásným trestňákem v dresu Mšece před týdnem rozesmutnil v 94. minutě hráče Braškova, se v Kladně cítí výborně. "Když přišla nabídka z ligy, tak jsem byl rád, je to zajímavá šance. V Brandýsku jsem hrál tři nebo čtyři roky a přišlo mi škoda, že bych novou nabídku odmítl," vyprávěl Deníku Kaválek. 

Je rád, že zatím dostává i dost šancí. "Hraji ve výborné čtyřce, prostoru mám také hodně, nějaký gól mi tam už také padl. Bohužel nám schází zkušenosti, to je hodně cítit," uvedl šikovný kmenový fotbalista Nového Strašecí.