Po prohrané úvodní sadě podruhé v sezoně přehrálo Karlovarsko 3:1 a za lídrem zaostává o pouhý bod!

„Za naším vítězstvím je perfektní plnění taktických pokynů a výborná hra smečařů Petra Šulisty a Tomáše Hýského,“ prohlásil jeden z koučů Kladna Petr Klár s tím, že druhý jmenovaný se zvedl až od druhého setu. V úvodním jeho tým neudržel vedení 16:13.

Pochválil také kapitána Adama Zajíčka. “Jeho práce byla vidět, družstvo skvěle řídil,“ pochvaloval si asistent Kladna s tím, že má výborný pocit z toho, že byli lepší, režírovali hru, zatímco soupeř jen sekundoval.

„Vyjma prvního setu jsme hru diktovali,“ doplnil a připomněl dlouhou sérii Karlovarska, které naposledy prohrálo právě s Kladnem.

Kladno - Český Brod 1:2.
Rozčilený brankář Tesař: Na Kladně končím!



Poslednímu bodu utkání, jejž zařídil Šulista, předcházel dvojnásobný time out hostů. „Chtěli jsme si za výrazného vedení mečbol užít a také jsme chtěli na servisu otupit Kriška,“ prozradil Klár.

Druhý a třetí set zakončil blokař Vladimír Sobotka. „Dnes se mi hrálo dobře. Dostával jsem dobré náhry pod ruku,“ pochvaloval si a přiznal, že potom, co nabírali fyzickou kondici, nečekal, že budou hrát tak dobře.

Sobotka ocenil, že se Varům vyrovnali i na servisu, který se Západočechům v poslední době dařil. Mínil, že ve Varech se hrálo pěkné utkání, na které se dalo koukat. „Hodně jsme si ho užili,“ usmíval se.

Sokol Hostouň - Meteor 1:0, Divize B, 12. 11. 2017
Palec nahoru pro Štěpána Hájka