Program doplnilo vystoupení Aerobik Dancers, freestyle karate Jana Arnošta a nechyběla tradičně perfektní motivační videa režírovaná Hakim Gymem a také klip rappera Revolty.

Tentokráte došlo i na dojemné chvilky. Hakimově manželce Jindře totiž k narozeninám, které slaví v těchto dnech, poblahopřála celá hala. Hakim také našel a vyhlásil bojovníka mimo ring, jemuž předal extra krásný pohár. Je jím jeho přítel Radek Korejtko, který svádí boj se zdravotním handicapem. A do třetice došlo na city, když Ivan Pihávek, trenér kladenských fotbalistů, blahopřál svojí ženě Věře, která vybojovala těžký zápas s Annou Homolkovou.

Nyní již výsledky zápasů v ringu:

1. zápas: BOX /-67kg / 4x3 min. 
Jan Korec (Satan gym Kladno) X Daniel Bažo (Plzeň) 
- Bažo vyšší a tak se snažil využívat dlouhých paží. Korec velmi pěkně vstupoval do jednotlivých kol a neuvěřitelně odolával úderům soupeře. Celý zápas ve vysokém tempu. K závěru velmi pěkná přestřelka. Konečným ortelem rozhodčích byla ale překvapivě remíza, nicméně pro publikum vyprovodilo jako vítěze Baža.

2. zápas: MMA pyramida / - 70 kg / 3x3 min
Martin Chaloupka (Hakim gym Kladno) X Lukáš Tarant ( Hanumam gym Praha)
- Oba borci rozvážní a celé kolo v postoji. Ke konci kola se ovšem při Tarantově pokusu o takedown podaří Chaloupkovi chytit Taranta do tzv. „Gilotiny" , kterou pořádně utáhne a tak vítězí v prvním kole.

3. zápas MMA pyramida / - 70 kg / 3x3 min
Ondřej Balada (SKS Aréna Kladno) X Tomáš Pertl (Hanuman gym Praha)
- A z postoje se přesouváme i na zem. Balada velice pěkně čte soupeře a nedá mu nic zadarmo. Ke konci kola se mu povede ukončit zápas škrcením a tak zaslouženě vítězí.

4. zápas THAI BOX / +96kg / 3x2min
Jan Ambrož (Hakim gym) X Svatopluk Preisler (Zohan gym Praha)
- Obrovská show při nástupu Preislera do ringu. Nastupuje se řvoucí motorovou pilou a s brutální maskou. V prvním kole aktivnější pohyblivý Ambrož. V dalších kolech se už Preisler rozjede, využívá svoji sílu a je vidět že se snaží zápas ukončit. Ambrož několikrát počítán, ale vydrží až do konce, zaslouží velký respekt. Nakonec vítězí Preisler 2:1 na body.

5. zápas K1/ -70kg/ 3x2min
Anna Homolková (SKS Arena Kladno) X Věra Pihávková (Pankrátion gym Příbram)
- Velice pěkný a dlouho vyrovnaný zápas kde ani jedna z bojovnic nechtěla z ringu odejít poražená. Pihávková neustále hrozí nebezpečnými kopy. Homolková ke konci prvního kola počítána. V ostatních kolech opět pěkné přestřelky, ale Pihávková zasahuje přesněji. Vítězkou 3:0 na body se stává Pihávková, vrací Homolkové porážku ze září tohoto roku.

6. zápas THAI BOX / -91kg / 3x2min
Vasil Ducár (MT Brno) X Cyril Pohl (BC gym Praha)
-Hodně tvrdý, svižný a atraktivní zápas. První kolo v aktivnější Ducár. Ve druhém kole začíná být aktivní i Pohl. Ducár je ale přesnější a tak vítězí 2:1 na body.

7. zápas BOX / -79kg / 6x3min
Karel Hořejšek (Kladno) X Rostislav Kováč (Praha)
- Boxerský duel kde tempo zápasu určuje oblíbenec Karel Hořejšek, povzbuzován velkou částí publika. Skvěle kombinuje a zasahuje soupeře. Kováč dvakrát počítán v prvním kole. Ve druhém stejný scénář, Kováč opět po tvrdém spodku opět počítán. Rozhodčí Kováče do třetího kola nepustí a tak zaslouženě vítězí Hořejšek.

8. zápas THAI BOX / -60kg / 3x3min
Tereza Dvořáková (Hakim gym Kladno) X Nina Scheucher (Fight club Graz, Rakousko)
-Miláček publika Tereza Dvořáková nastupuje do ringu a hala bouří. Poté přichází velice pěkný zápas v podání obou dívek.
Vysoká soupeřka Terezu hodně potrápila. Tereza jí ale během prvníko kola načetla a pak už dobře trefuje, hrozí zejména tvrdými koleny. A tak zaslouženě vítězí 2:1 na body. Byl to ale jeden z nejtěžších zápasů Terezy.

9. zápas MMA pyramida FINÁLE/ -70kg / 3x3min
Martin Chaloupka (Hakim gym Kladno) X Ondřej Balada (SKS Aréna Kladno)
- Nejdříve oťukávaná, ale pak se boj přesune na zem kde je Balada jako ryba ve vodě a tak poráží Chaloupku technikou zvanou „Rear naked choke". Vítězem pyramidy MMA se tak stává Ondřej Balada

10. zápas Bitva o Slaný THAI BOX / -75kg / 3x2min
Lukáš Zeman (Hakim gym Slaný) X Mario Jarkas (TCB Slaný)
- Hala se dostává do varu, přichází očekávaná bitva o Slaný. Diváci bouří. V ringu jde od začátku do tuhého. Oba borci si jdou pro vítězství. Jarkas se ale lépe trefuje a tak vítězí 3:0 na body.

11. zápas MMA / +96kg / 2x5min
Alexandr Cverna (PRO7SPORT) X Michal Reissinger (Spejbl gym)
-A do ringu přichází dva těžkotonážníci. Ring se třese a hala burácí.
Při každém úderu se ozývá obrovská rána. Po velké bitvě plné zvratů vítězí Cverna na body. Bere si slovo „Bojoval jsem pro Vás, pro Kladno …"

Prohlédněte si chronologicky sestavenou FOTOREPORTÁŽ z této výjimečné akce.

Autor: Tomáš Kühnel, Foto: Bohumil Kučera