Kladno si poradilo už v pátek i s mistrovským KERT Parkem Praha. Tomu sice chyběli někteří borci jako Wróbel se Zvonkem, ale i tak Kladeňáci podali výborný výkon. Gól dal třeba i mladík Důras, jenž se po návratu z hostování v Rakovníku jeví velmi slušně, nebo jihočeský brankář Čapek, který má v Kladně hostovat. Šikovní jsou také Zdrůbecký, Malecha či Teinitzer. Výhru 4:2 navíc jistil gól přes celé hřiště, určitě hlavní rarita celého turnaje. Dal ho nešťastnému brankáři Mroviecovi obránce Kamenář.

Největší bitvu odehráli Kladeňáci v sobotu proti reprezentaci U20. Rozhodl ji obránce Haisman ranou od modré a jeho tým vyhrál s výborným Jirotkou v bráně 3:2.

Už v sobotu si po roce a půl oblékl výstroj dlouho zraněný útočník David Šrámek a v neděli byl na hřišti až nečekaně hodně vidět. Proti Dobřanům řídil výhru 8:1 hattrickem a dvěma asistencemi a k výhře 8:4 nad Pardubicemi přispěl třemi přihrávkami. Většinou Pražákovi, který dal hattrick. Nejlepší lajnu turnaje doplnil Martin Špaček, jenž se stal nejlepším útočníkem turnaje. Nejlepším obráncem byl Laurinc z reprezentace a brankářem Stárek z Pardubic.

Představení nových dresů Rytířů v NC Oaza a uvedení dalšího člena do Síně slávy kladenského hokeje, Miro Rysa. zlatý dres dostala od Jaromíra Jágra malá Eliška, které se klub snaží pomáhat
Rytíři představili nové dresy. A Čužáka uvedli do Síně slávy
Předkolo MOL Cupu, Slaný (v bílém) přehrálo Přeštice 3:2.
Vrtulník přímo na ploše, v Ostrově šlo brankáři o život

Druhý ročník Páňa Cupu vyhrál HBC Kladno.Zdroj: Deník/ Rudolf Muzika