Administrativní a organizační problémy, které Kelti před zápasem utkání řešili, se promítly do vstupu k utkání pozitivně. Kelti se nebáli s početnějším a dobře fyzicky vybaveným soupeřem hrát a i díky dvěma přesilovkám měli více střel na branku.

A když v začínající páté minutě pláchl obraně Jungle Fever veterán Novák a prostřelil Solara, byli Kelti v sedle. Kladnu však stačilo ke srovnání využít jedinou větší hrubku úvodní části. Na modré zachytil míč Voráček, jeho střela se otřela o Bureše a Lašek byl poprvé v utkání překonán.

Druhé dějství už ale bylo v režii domácích. Sikora od modré propálil Laška. A ve 24. minutě uklidnil domácí celek v přesilovce Hildebrand, do kabin se šlo za stavu 3:1 pro domácí.

Kelti ve třetím dějství své šance nevyužili, Jungle trestal z brankoviště. Nejprve snížil Beneš, jenže faul Keltů potrestal Řebík. Stejný hráč zvýšil na 5:2 a Jungle Fever gólově odskočil.

Hřiště patřilo, až na drobné záblesky hostů, kladenskému celku do konce utkání. Finální podobu výsledku na 6:2 dal Vosyka v čase 44:13.

Muži - 1. NHbl SK Jungle Fever vs. SK Kelti 6:2 (1:1, 2:0, 3:1)