Pražané sice přišli v závěru druhé třetiny o tříbrankový náskok (3:0), Kanonýři však nedokázal jít během zápasu ani jednou do vedení. Bod navíc jim utekl už v 17. vteřině prodloužení.
Jejich kouč Petr Ďarmek uznal, že v utkání tahali za kratší konec. „Nakonec jsme to dotáhli aspoň do prodloužení,“ konstatoval. Asistent celku z hlavního města Miroslav Purkrábek litoval, že si neodvezli všechny body. „Byly by zasloužené,“ podotkl.

Kladno je v tabulce šesté a na deváté Brno má k dobru pět bodů. Vinohrady mu na páté pozici odskočily na dva body. Kanonýři musí do konce základní části odehrát tři utkání. Některé týmy ale mají k dobru zápasů šest!

Jedním z nich je jedenáctý Litvínov, jenž na Kladno ztrácí devět bodů. V sobotu bude bude jeho příštím soupeřem. Na severu Čech vypukne souboj nedávno superligových klubů v 19.30 hodin.

Jaromír Jágr se v srpnu roku 1995 představil na přerovském zimním stadionu v jedinečném exhibičním utkání Přerov - Zlín (6:5). Takto o účasti světové hvězdy informoval týdeník Nové Přerovsko v pátečním vydání 11. srpna 1995
Návrat krále! Jaromír Jágr vyjede na led přerovské arény
Utkání Tipsport extraligy v ledním hokeji mezi HC Dynamo Pardubice (v červenobílém) a  Bílí Tygři Liberec ( v bílomodrém) v pardubické Tipsport areně.
Tůma si po sedmi letech zahrál extraligu. Za Pardubice