Jaká byla vaše volejbalová kariéra před příchodem do Příbrami?

Pocházím z Kladna, takže jsem začínal tam pod vedením svého táty. Při studiu na vysoké škole jsem začal hrát za Techniku Praha (dnešní ČZU) kde jsem strávil asi pět let. Po roční přestávce strávené v zahraničí jsem se usídlil v Příbrami.

Máte nějaký volejbalový vzor?

Těch volejbalových vzorů moc není, ale vždy jsem se snažil být sportovec, který není zaměřen jedním směrem – učit se a pokud možno provozovat více sportů.

Se kterým spoluhráčem se vám v Příbrami hrálo zatím nejlépe?

Za těch deset let v extralize by se určitě našla spousta hráčů, se kterými se mi dobře hrálo – ať už se jedná o příbramské nahrávače Dana a Vítka Rosenbaumovy, či Jirku Šimečka, nebo o bývalé spoluhráče a kamarády Petra Havrlíka, Petra Boulu, Jirku Zacha, Michala Kriška a další.

V Příbrami už jste pěknou řádku let, co vás k ní poutá?

Na začátku to byli kamarádi, kteří už ale z klubu odešli. Dnes je to hlavně možnost si zahrát kvalitní volejbal v super atmosféře.

Jaké máte kromě volejbalu koníčky?

Mým koníčkem je kromě mé větší a větší rodiny volejbal. Vzhledem k tomu, že mám trvalé zaměstnání a třikrát až čtyřikrát týdně hraji volejbal, moc času na ostatní koníčky nezbývá. Pokud mám ale jmenovat, určitě to budou sporty – squash, tenis, plavání, lyžování, snowboard, běžky, kolo, běh. Jinak mě zajímají počítače a technika obecně a rád sleduji filmy. Na víc čas opravdu nezbývá…