Trenéra poražených Václava Kučeru mrzelo, že měl nemocné tři špičkové boxery, a k tomu ještě soupeř přijel ve stejné sestavě, s níž Pražský rohovník v extralize zdolal stejným poměrem Plzeň. Děčín je totiž ve společenství s klubem z hlavního města. „Když to řády dovolují, tak se nedá nic dělat," poznamenal Kučera.

Porážka Kladna nemusela být v souboji dvou nejlepších celků loňského ročníku druhé nejvyšší soutěže tak hladká. Ve třech utkáních totiž prohrálo nejtěsnějším poměrem. Ze tří rozhodčích se k němu pokaždé dva nepřiklonili. Kučeru to nejvíc mrzelo v případě Chvala (do 60 kg). „U mě vyhrál, u rozhodčích ale ne," posteskl si.

Domácí uspěli ve dvou váhových kategoriích. Hned v první naladil čtyři stovky diváků Maranjan Mhér, jenž zvítězil k. o. ve třetím kole.
Na další a poslední dva body čekali Kladenští až do váhy do 85 kg. Tady uspěl David Hunanyan, který snížil na průběžných 4:8. Následnou kategorii Kladno kvůli onemocnění dvou boxerů neobsadilo a tím bylo zřejmé, že nedosáhne ani na remízu.

Kladno se teď představí v ringu Třeboně a koncem října doma hostí rezervu Plzně.