Kouč poražených Jiří Veselý řekl, že utkání mělo nadstandardní úroveň i atmosféru a bylo opravdovým vrcholem soutěže, z kterého odešli se vztyčenou hlavou. „Musím kluky pochválit za výborný výkon a pokud bych měl někoho vyzdvihnout, tak to byl famózní Tetour v bráně. Bylo vidět, že jsme se na utkání dobře připravili,“ uvedl.

Proti Satanům se postavil tým urostlých chasníků, kteří to uměli s míčem. Do vedení ale šli hosté potom, co po pěkné akci předložil Müller balon Markovi, který prostřelil obránce na čáře. Navíc Šnídl a Müllet trefili tyčku, přičemž velké šance měl i soupeř.

Právě autor branky měl spolu s Jarábem v péči nejlepšího snajpra II. ligy, třicetigólového Benka. Také jejich zásluhou vyšel liberecký kanonýr naprázdno.

Po změně stran Severočeši srovnali a měli velké štěstí při ráně Stejskala. Sami pak přidali vítěznou trefu. Kladno posléze sáhlo k power play, v které dvě rány Mülera jen těsně minuly branku.
Zápas byl plný emocí na hřišti i v hledišti, a také tvrdých osobních soubojů, přičemž na obou stranách mohly být fauly oceněny i červenou kartou. „Byla to úžasná bitva, jaká se málokdy vidí.

Nebudu ale tvrdit, že byla korektní,“ pousmál se Veselý a přiznal, že mu dvakrát hrozilo vykázání z lavičky. Letos už si čtyři zápasy odseděl. Satani z nich nevytěžili ani bod. Prohra v Liberci tak byla trenérova první.

Ilustrační foto
V Praze bylo blaze pouze Lhotě