Notor sice proti Keltům smazal dvougólové manko, ale ve třetím dějství odpadl a inkasoval tři rychlé góly. To byl jeho konec, podlehl 3:6.

Využili toho Beer Stars, jimž se vrátil do sestavy hokejista David Stach. Hlavně jeho přesná palba (4+1) pomohla ke zdolání neústupných Kamenných Žehrovic, které několikrát vedly.

Třebíz se také nadřela, ve Strašecí se nikomu nehraje lehce. Také se ale mohla opřít o hokejovou pomoc Václava Koláříka, který svým druhým zásahem rozhodl ve 37. minutě. Defekt nakonec přidal Bednárem ještě gól a vyhrál 4:2.

Výtečný víkend odehrálo Dynamo Rozdělov. V sobotu přejelo 10:4 Buštěhrad, v neděli pak umravnilo Kelty natěšené na další překvapení (7:3). Dynamovce mrzí jen ztráta posily Jakuba Krtičky. Když se Krtek, jak se mu přezdívá, honí za míčkem ještě v dresu florbalových Kuřat, končívá jako potrefená husa. Nevydržela noha a vypadá to prý na dlouhou pauzu.

Oblastní liga nabídla i dvě neskutečné palby během pár minut. Zmíněné Dynamo nasázelo Buštěhradu sedm gólů za třetinu a Falcon zatížil konto poslední Unhoště v prvním dějství dokonce osmi zásahy.

V nižší, okresní lize, favorité vyhrávali. I když první Unhošť se proti sveřepé Černé hvězdě nadřela (3:0). Překvapil opět Moribundus. Přehrál 6:4 Slaný a zase hlavně díky střelci Hildebrandovi a jeho dvěma slepeným gólům ze 38. minuty.