Doma ji porazili 3:2, přičemž vedli už 2:0. „Doufám, že to, co nás potkávalo loni, se opakovat nebude. Snad jsme si smůlu vybrali," řekl kladenský asistent Petr Klár.


Trenéři delší dobu směřovali přípravu k malému derby, jehož výsledek by mohl naznačit ambice Kladna do posledních osmi duelů základní části. „Je to pro nás utkání roku. Na druhou stranu na hráče nevyvíjíme tlak, poněvadž nás čekají další důležité zápasy, které hrajeme doma," uvedl druhý kouč desátého celku tabulky.

Jeho tým má v kádru čtyři hráče, kteří prošli kabinou ČZU. „Doufám, že budou namotivovaní a nebudou chtít v Praze nechat body," přál si Klár, jenž pozoroval, že tým se tento týden po tréninkově náročném období trošku šetřil. „Měli jsme pocit, že je psychicky unavený, proto jsme snížili intenzitu," prozradil.

Po tom, co vysledoval na videu, řekl, že pokud Kladno naváže na předešlé výkony, odveze si tři body. „Když kluci dodrží noty, jsem si jistý vítězstvím. Máme na to, abychom je zkušenostmi přehráli," tvrdil asistent a dodal, že do hlavního města pojedou v kompletním složení.