O osudu dramatického souboje rozhodly až nejtěžší váhy, do nichž se šlo za nerozhodného stavu 6:6.

Mezi dvanácti provazy nebylo v osmi utkáních vidět ani jedno k. o.

„Podlehli jsme po neskutečném boji. Nikdo neprohrál před limitem, všechno bylo na body. Takový výsledek není ostuda," těšilo vedoucího kladenského týmu Jaroslava Novotného, jehož ale mrzelo, že jinak výteční rozhodčí zapomněli ve váze do 64 kg veřejně napomenout děčínského borce, jenž nakonec vyhrál těsně 2:1. „Mohlo to být nerozhodně," posteskl si.

Právě duel mezi Janem Korcem a Erikem Ayolanem patřil mezi nejlepší. Hrdinný výkon v něm podal kladenský rohovník, pro nějž to bylo teprve patnácté utkání mezi dvanácti provazy. „Pro našeho borce je  velký úspěch takto odolávat dvojnásobnému mistru republiky," chválil Novotný.

V barvách SKS Areny vyhráli svá utkání Stanislav Bradáč ve váze do 56 kg, do 69 kg Lukáš Plzák a  v polotěžké Alex Hunayan.

Že se na Kladně boxovalo po dlouhé době bylo vidět na diváckém zájmu. Do ochozů se narvalo na 400 natěšených diváků! Herna Novobowlingu v nákupním centru Oáza tudíž praskala ve švech a tomu odpovídala úžasná atmosféra.

Další kolo tady bude až v lednu. Právě zde si chce SKS Arena udělat domovský stánek. „Bylo by perfektní, kdyby se tady boxovalo stabilně," přál si Novotný.

Jak bylo zmíněno, další ligový zápas bude v Kladně až v novém roce, mezi vánočními svátky by ale chtěl klub v jiném prostoru Oázy uspořádat přátelský zápas mezi středními Čechami a jižní Moravou.

Třetí kolo I. ligy boxuje Kladno v polovině listopadu v Ústí nad Labem.