Konečně hrál Rozdělov a vyhrál. Nicméně béčko Vlků měla jeho silná sestava porazit v normálním čase. Nakonec bylo Dynamo moc rádo aspoň za dva body, když neskutečnou smršť závěru nejprve nezvládlo a dostalo v předposlední minutě dvě branky. V minutě závěrečné se za něj však trefili Zahradník a Marcínek a nájezdy rozhodl Ungerman.

O den pozdě v očekávané dohrávce prvního kola už Dynamu proti velkému rivalovi z Třebíze nemělo tolik štěstí. Chyběl mu hlavně brankář Český, jehož A. Ungerman nezastoupil dokonale a hodně oslabené Třebízi stačilo 16 střel k jasné výhře 7:4. Dynamu nepomohla ani forma střelce Tyburce, který dal všechny čtyři góly svého týmu.

Vlci B měli smůlu v sobotu proti Dynamu a za kliku nevzali ani v neděli. Slaný proti nim vyrovnalo v závěru Langerem a nájezdy rozhodlo ve svůj prospěch zásluhou Duspivy. Inu, Vlci se nájezdy musí ještě učit.

Svému mateřskému klubu Černé hvězdě se mstil obránce Beer Stars Jan Holeček. Dvěma rychlými trefami načal její kolaps (9:2), pár vteřin před koncem pak dovršil hattrick. Ještě víc možná zářil syn někdejšího hokejisty Kladna Josefa Vrkoty David. I on nastřílel hattrick a přidal tři asistence.

O den později už jeho celek vůbec nezvládl tradiční derby s Beer  Stars B. Áčko sice v úvodu diktovalo skóre, ale od druhé třetiny už jen statovalo a dostávalo jeden gól za druhým. Rezerva vyhrála 5:3, kdy skórovali zejména rychlíci Křepelka, Kozák a dvakrát Švenkrt.

Vekou bitvu nabídl souboj nejlepších mužstev skupiny C mezi Kamennými Žehrovicemi a Spartou. Oba celky disponují letos takovými jmény (Honický, Linc – Mudra, Chvojka), že do téhle skupiny ani nepatří. Žehrovice byly přece jen aktivnější a vyhrály 7:5 – zářil exligový Radek Honický (3+1). A divoký zápas odehrály také v neděli. Podobně úspěšně, Nové Strašecí B přehrály 8:6. Hvězdou byl Honický se stejnou bilancí jako v sobotu – 3+1.

Radost mělo také béčko Unhoště, když ve velké bitvě položilo na lopatky Rytíře Buštěhrad 4:3. Smolařem duelu byl domácí Josef Louša, který dostal tři dvojminutové tresty a pak ještě 5+DKU, celkem tedy 31 trestných minut.

Ještě horší než Rytíři jsou ve skupině C Extrém s Moribundus. Moribundus doufal, že naváže na dobrý výkon proti Žehrovicím, jenže vůbec se mu to nepovedlo a podlehl 2:6, byť dvě branky dostal až v závěru do otevřené obrany.