Jsou čtvrtí odspodu, ale na palubovku vedoucího Kolína přijeli Kladeňáci s velkým odhodláním. A středočeský rival jen koukal, jak se mu sypou do brány góly. Za chvíli to bylo 1:5, když se prosadila i nová posila Ďurinda.

Domácí se přece jen probrali, na konci první a v úvodu druhé části sníéžili na 3:5, ale Okáčko dovedlo reagovat a odskočilo na 4:7.
Jenže Kolíňáků už byla plná palubovka, byli lepší, snížili a po volném kopu dokonce vyrovnali. Za stavu 7:7 však kopal volný kop i kladenský Tříska, ovšem nedal a trest přišel v samotném závěru.

Balog zbytečně skluzoval a následnou penaltu domácí proměnili – 8:7.

Jeden ze zakladatelů klubu David Balog si na klubových stránkách nasypal popel na hlavu za svůj zbytečný faul, týmu ale poděkoval, byť uznal, že Kolíňáci byli ve druhém dějství lepší. Na druhou stranu ale kritizoval i rozhodčí, jimž se podle jeho názoru nedařilo.

„Myslím, že byl zápas ovlivněn jejich nesmyslnými výroky. Ve druhém poločase mi přišlo, že hrajeme proti sedmi lidem. Další nepochopitelná věc byla časomíra, která tři minuty vůbec nešla. Dále se mi vůbec nelíbilo, že si rozhodčí nechali od domácích hráčů nadávat a jeden z nich dokonce hodil po rozhodčím flašku s vodou, která ho málem trefila. Rozhodčí z Kolína dělal, že to neviděl. Zákeřnost, nevychovanost a drzost hráčů Kolína byla alarmující a já doufám, že se s nimi příští rok nepotkám. Rozhodčí jim měli vyloučit minimálně dva hráče, ale nestalo se," hněval se David Balog.

Sestava hostů: Hnízdil – Peer, Moravec, Zlata – Balog, Peták, Tříška, Ďurinda