Dvěma góly se pod vysoké vítězství podepsal David Müller. „Myslím, že výsledek odpovídá. Hráli jsme dobře a mohlo to skončit i vyšším rozdílem,“ uvedl zmíněný borec. Utkání se zlomilo na začátku druhého poločasu, kdy hosté při vlastní power play obdrželi branku na 4:0.

„Kluci říkali, že doma ji v prvním utkání měli dobře sehranou. Teď ji podle mne vařili z vody,“ mínil Müller. Na podzim prohrálo Kladno 6:9. Satani povolili Ústeckým v odvetě čestný úspěch až za stavu 7:0.

Dvěma zásahy se blýskl také Michal Jaráb, jenž porci letošních branek zaokrouhlil na rovných dvacet. „Lepí mu to. Také už bylo na čase. Byli tam kluci, kteří táhli jeho a teď to po nich převzal on,“ podotkl osmatřicetiletý Müller, jeden z několika mnohými ligovými boji protřelých Satanů.

Za Severočechy nastupuje v II. lize borec, který má na kontě nejvíc utkání i gólů v nejvyšší soutěži, a to Martin Dlouhý.

„Takový hráč do Kladna nejezdí každý den,“ poznamenal Müller s tím, že jen na tribuně byla další česká legenda – David Fillinger, jenž odehrál za Ústí většinu utkání v sezoně. Už se prý cítí unavený, tudíž se věnuje pouze trénování Teplic.

V neděli večer čeká Kladno v Liberci zápas roku, a to přímý souboj o první místo. Doma Severočechům podlehlo 6:9.

Děti na startu na 1. ZŠ v Kladně cvičí už několik let.
Děti na startu na Kladensku řádí, je jich téměř tisíc!
Vrchol sedmiboje na TNT Meetingu Kladno. Eliška Klučinová
O vícebojařský titul letos i Klučinová, obhajuje ale Dvořáková