„Pro nás to je utkání jako každé jiné. Samozřejmě bereme, že Sparta je tým, proti kterému se každý chce vytáhnout. Pro mne osobně je to hodně okořeněné, protože tam mám spoustu spoluhráčů se, kterými jsme dřív hrál v Bohemce a rád bych to utkání díky tomu vyhrál," řekl nejzkušenější ze Satanů David Frič (foto), jenž se gólem podílel na remíze 1:1 z prvního vzájemného utkání.

Sparta je nováčkem nejvyšší soutěže, přesto si vzhledem k svému jménu tento celek neklade malé ambice. Cílem, stejně jako domácích, je postup do play-off Chance futsal ligy.

„Upřímně řečeno, tabulka je velmi vyrovnaná a každé utkání je o šest bodů. Sparta musí bodovat poněvadž ji ještě čekají tři nejsilnější týmy. Určitě k nám nepojede odevzdat body," mínil Frič.

Kladnu patří před pátečním duelem (20.30) čtvrtá příčka a jeho soupeři osmá, přičemž zaostává o pět bodů. Domácí jsou však v tomto duelu určitě favoritem, což snad potvrdí i ziskem všech bodů.

Satani ale budou muset podat lepší výkon než proti Vysokému Mýtu (3:2), poněvadž motivace zahrát si ve vyřazovacích bojích požene Pražany vpřed.

„Oproti zápasu s Mýtem musíme zlepšit koncentraci na utkání. Měli jsme s ní potíže, proto jsme si dali dvě branky sami. Když k tomu přidáme zodpovědnost, tak dopředu góly dáme," dodal Frič.