A tak zatímco Vraný deklasovalo lídra tabulky Všenory 5:1 a sesadilo je z čela tabulky, Jedomělice po dvou drtivých výhrách pro změnu drtivě prohrály na půdě Spartaku Příbram 0:4. Mimochodem právě Spartak vystřídal Všenory v čele tabulky.

Vranému se doma na jaře hodně daří. Kromě úvodního jarního debaklu s Příbramí 0:5 tady sešrotovalo čtyři další soky s celkovým skóre 17:5. „Doma nám to jde a lidem se výkon líbil," pochvaloval si trenér Josef Fujdiar.

Ilustrační fotografie.
Parkovací domy často zejí prázdnotou

Oba celky nastoupily hodně oslabené, nicméně Vraný se s absencemi Fujdiara ml., Chaloupky, Hodziče a zprvu i Kaválka srovnalo podstatně lépe. I díky tomu, že pomohli kluci z béčka. Krampera dal dokonce brzký první gól, vedlo se i Kubíkovi. Mužem zápasu byl ale stoper Michal Jaráb, který dal třetí gól v úvodu druhé půle a pochvalu si vysloužil i od Fujdiara. „Byl to jeho zápas, sedlo mu to."

Za domácí se prosadili ještě na 2:0 hlavou Prágl, ve druhé části Novák a Kalous.

V závěru si zahrál i trenér Fujdiar, jehož syn Josef spolu s dalším Kladeňákem Tomášem Abrhamem odjeli do Španělska. Tam v barvách pražského Chemcomexu bojují ve finále Ligy mistrů v sálovém fotbale.

Výprask v ráji…

Zatímco Vraný se s absencemi srovnalo skvěle, Jedomělice to bez kvinteta Janda, Horák, Hora, Krivak a Mrština nezvládly. Na hřišti Spartaku sice bojovaly a do půle prohrávaly hlavně díky skvělému Borskému v bráně pouze 0:1, ale ve druhé části dostaly další tři fíky. Zajímavé bylo, že čtvrtý gól jim dal dorostenec Matějka, který po vystřídání nebyl ani minutu na hřišti.

Účastníky plesu přivítal předseda představenstva Sokola Hostouň Ing. Jiří Hondl // 2. ZELENOBÍLÝ KORUNOVAČNÍ PLES FOTBALISTŮ TJ SOKOL HOSTOUŇ / 1. 2. 2014
Hondl: Je strašně povrchní a laciné odsoudit jakéhokoliv člověka

„Jenže víte, co? Je vlastně úžasné, že se naší malé organizaci v posledních letech poštěstilo zavítat na stadiony, jakým má třeba Spartak," odkázal hrající kouč hostů Robert Nedvěd na úžasné zázemí Spartaku.

Jeho tým teď čeká doma Vestec, to bude mnohem důležitější bitva.