A jako správný promotér udělal Hakim akci velkou reklamu. Ve středu v obchodním centru Oaza v Kročehlavech se všichni aktéři dnešních soubojů předvedli lačnému publiku.

Vážili se, dostali prostor k předzápasovým prognózám, k vidění byly i dvě ukázky boje. Na hlavním snímku je dvojice, která bude ve čtvrtek večer patřit k nejsledovanějším. Ebenově zbarvený Francouz Rene Dijone se utká s členem SKS Areny Kladno Janem Homolkou.

Černoch na podiu přiznal, že se dobře připravil a prohlédl si některé Homolkovy zápasy na videu. „A musím si dát dobrý pozor," zůstal ostražitý. Několikanásobný mistr světa, Evropy i Česka Honza Homolka zase nezakrýval, že největším problémem pro něj mohou být dlouhatánské Francouzovy paže.

S Francouzi se dále utkají třeba Patrik Ďurčanský, Michal Vostrý, Martin Biskup, Lukáš Dvořák, Michael Reissinger nebo Karel Hořejšek. Jeden větší bomber než druhý. 

Ve sportovní hle se začne ve čtvrtek ve 20 hodin a pořadatelé slibují tradičně fantastickou show plnou adrenalinu, potu, krve, laserových i ohňových efektů a hlavně - perfektní zápasy. 

Ze středečního vážení si prohlédněte pěknou fotogalerii Bohumila Kučery