Na palubovce prvního Jablonce už směl po vypršení čtyřzápasového trestu na lavičku trenér Jiří Veselý. Oblékl se rovněž do dresu a gólem do prázdné branky při severočeské power play pečetil senzační výhru v poměru 7:2! 

Plánovaný obchvat Slaného
Slánští se dočkali, budování obchvatu zahájí v prosinci


Poražení se sice udrželi v čele, Satani však na ně ztrácí z šesté pozice jen tři body. V pátek přivítají v Městské sportovní hale u Sletiště (20.00) rezervu špičkového celku nejvyšší soutěže Interobalu Plzeň (9.). Dá se očekávat, že Západočeši přijedou posílení, protože první liga má reprezentační přestávku.
„Mohl by to být další kvalitní zápas,“ podotkl Veselý a prozradil, že se chystají nasadit výraznou posilu, jejíž jméno zatím nechtěl odtajnit. Prozradil jen, že jde o fotbalistu s ligovými zkušenostmi.


Ještě zpět k utkání v Jablonci, které mělo nadstandardní úroveň. „.Tenhle zápas se nám fakt povedl. Domácí nám po utkání pogratulovali a prohlásili, že s takovým soupeřem ještě nehráli,“ uvedl kladenský kormidelník, pod jehož vedením, když nebyl v trestu, Satani vyhráli všechna utkání. „Je to hodně velká náhoda,“ podotkl s tím, že byli futsalovější a hlavně dokázali přetavit v góly nacvičené akce.

Rytíři Kladno - Motor Č. Budějovice 4:2.
Jak si Rytíři vedli v nevšedních statistikách


„Vzhledem k momentálně úzkému kádru hrajeme v skoro ve stejné sestavě, takže svoji roli sehrála i naše sehranost,“ pochvaloval si a vyzdvihl špičkový výkon brankáře Tetoura, který byl po zásluze vyhlášený nejlepším hráčem utkání, za což obdržel od pořadatelů cenu.