S výjimkou Třebusic, jež tradičně podržel třetí nejlepší brankář Kladenska V. Zelenka a v poli byli opět oporami bratři Šerákové, nasadily ostatní celky ve středu silné kalibry.

V divizním MCE Slaný se vedle tradičních opor Volfa,   Husárka či střelce Říčky představil i gólman  druholigového Olympiku Mělník Hnízdil.

O vítězném celku Slavoje už byla řeč, tady zářili Jalaghonia, Hejduk, Abrham či Mrština.

Vůbec největší persona se představila v prvním týmu Slavoje – vedle kanonýrů Pečonky a Peroutky zde nastoupil i český reprezentant David Frič.

Ani Frič ale nezabránil v rozhodujícím střetu porážce od Slavoje B 4:5, přestože jeho mužstvo dlouho vedlo o dvě branky. Závěr béčka byl však zdrcující, když během dvou minut třikrát udeřilo a připsal si rozhodující body.

Už předtím Slavoj B otočil vyrovnanou bitvu s Třebusicemi z 0:1 na 2:1 a na závěr svého vystoupení přehrál také MCE Slaný 4:2.  „S kluky jsem turnaj trávila a viděla, že hlavně pro ty méně známé je to veleúspěch a zážitek," usmála se přítelkyně Romana Hejduka a fotografka Mirka Minářova.

Nejlepší střelce měl turnaj hned tři, osm branek nastříleli Jiří Říčka (MCE), Jan Jeřábek (SK Slatina) a Ladislav Moravec (FC O.K. Kladno).

Výsledky: Slaný – Slavoj A 1:2 (Volf – Peroutka 2), Třebusice – Slavoj B 1:2 (Vincent – Jalaghonia, Král), Slaný – Třebusice 1:0 (Volf), Slavoj A – Slavoj B 4:5 (Bokr, Pečonka, Bureš, Pulec – Jalaghonia 2, Hejduk, Minas, Mrština), Slavoj B – Slaný 4:2 (Jalaghonia 2, Mrština, Minas – Volf, Říčka), Třebusice – Slavoj A 1:1 (Vincent – Bokr).

Tabulka:

1. 1. FC Slavoj Kladno B⋌ 3 3 0  0  11:7 9
2. 1. FC Slavoj Kladno A⋌ 3 1 1   1   7:7 4
3. MCE Slaný⋌ 3 1 0  2   4:6 3
4. PK Třebusice⋌ 3 0 1   2   2:4 1