Aby se tak stalo, musí se oprostit od obrovského množství chyb. Ve čtvrtek v Příbrami, kde vyhrál 3:1, jich nasekal rekordních dvaačtyřicet, přičemž zkazil devětadvacet servisů oproti osmi v podání soupeře!
„Co se týče servisu, musíme v hlavě změnit přístup. Byl jsem vyloženě naštvaný,“ prohlásil druhý kouč Kladna Petr Klár s tím, že hráči musí na základní čáře dodržovat dané pokyny. „S takovou nedisciplinovaností bychom neměli v semifinále šanci.“

Na druhou stranu tým pochválil za skvěle odvedenou práci na bloku, kde zastavili osmnáct útoků soupeře. Výborný byl i v útoku, kde dokázal bodovat i z hůře připravených akcí.

Kladno volejbal. cz – Euro Sitex Příbram  3:2,  EL volejbalu, Kladno, 20. 1. 2018
Kocouři drápali i prskali. Výhru ale vydřeli Kladeňáci

„Při vší úctě k soupeři jsem na 99 procent přesvědčený, že už jsme v semifinále,“ prohlásil Klár a dodal, že absence zraněného příbramského univerzála Renovici se na kvalitě soupeře projevuje. Navíc nahrávač Hrdý hraje se zlomeným palcem na ruce!

Největším překvapením druhých zápasů je výhra Ostravy nad Libercem 3:2. Klár s úsměvem podotkl, že kouč Slezanů Jan Václavík toho asi na Kladně hodně pochytil v době, kdy tam hrál jednu sezonu na postu libera. „Jeho práci bych hodně vyzdvihl,“ řekl.

Třetí zápas mezi Kladnem a Příbramí začne v neděli v 18.00 hodin.

Tygři - Nosorožci 2:2, ŠFL Kladno 11. 3. 2018
Štíři, březnový hit ŠFL Kladno