Závod dvojic, ve kterém účastníci absolvují trekking, orientační běh, jízdu na kánoi, kolečkových bruslích, letní biatlon, skalní lezení, skoky do vody, jízdu na horském kole a další disciplíny. To všechno během třináctihodinového časového limitu…

Že by se takové akce účastnil jen blázen? Hannah EPO Survival 2016 startuje 28. května, ale už několik týdnů předem bylo přihlášeno téměř sto padesát závodníků. Na startu jich organizátoři očekávají až dvojnásobek. Budete tam také?

Mistrovství České republiky v přírodním víceboji dvojic je lákavým závodem pro sportovce všech výkonnostních kategorií. Díky systému volného pořadí kontrol a bodovému hodnocení záleží pouze na závodnících, které disciplíny a v jakém pořadí absolvují – o konečném výsledku rozhodují body získané za navštívení kontrolních bodů a absolvování disciplín, popřípadě za čas, o který dvojice přijede dříve do cíle.

Centrum pátého ročníku oblíbeného závodu je na Slapské přehradě, v kempu Cholín. Startuje se 28. května ve 3 hodiny ráno. Titul mistrů republiky bude obhajovat dvojice horolezec Tomáš Petreček a Jaroslav Krajník, závodníci české reprezentace v adventure race.

Účastníci se opět mohou těšit na pečlivě připravenou trať, profesionálně přichystaná stanoviště, přátelskou atmosféru a atraktivní ceny. To vše jsou důvody, proč se závodníci na EPO Survival vracejí a nová jména na startovní listinu přibývají.

„Díky rozmanitosti a bodovému systému si jej naplno užijí jak hobbíci, tak profi sportovci," zve na start členka pořadatelského týmu Dana Jahn Odvody. Pokud chcete být u toho, ale necítíte se rovnou na závod, organizátoři vás rádi přivítají mezi dobrovolníky. Informace a registrace najdete na www.eposurvival.cz.