Smečař Tomáš Hýský ví, že je čeká těžký, houževnatý protivník na úrovni Liberce, s kterým sobotní soupeři prohráli shodně 1:3.

„Karlovarsko obměnilo z poloviny kádr. Mají dobrého Rejlka, který hrál několik let v Brazílii, kde patřil k nejlepším hráčům ligy. Je to hvězda evropského a možná světového formátu,“ chválil Hýský nového univerzála Západočechů.
„Ona jsou účka v nejlepších týmech vyrovnaná a přípravy všech celků jsou zaměřené hlavně na ně, protože jsou nejúdernější sílou,“ řekl třiatřicetiletý volejbalista.

Vedení kladenského klubu připravilo pro diváky překvapení. Kdo přijde oblečený do klubové modrobílé kombinace, bude mít vstup na utkání zdarma.

„Celý tým věří, že vypukne na tribunách fanouškovské peklo v modrobílých barvách,“ doufá trenér Milan Fortuník a vyzývá fanoušky, aby dorazili s řehtačkami, píšťalkami, trumpetami či bubny. 

„Je to jedna z doprovodných akcí našich domácích zápasů. Chceme, aby si to fanoušek užil a hráči měli pocit, že hala při utkání žije s nimi,“ doplnil Fortuník s tím, že klub chystá 4. listopadu pro návštěvníky utkání s Brnem tematické fandění ve stylu Halloweenu, poté je další domácí zápas věnovaný tradičně Movemberu. 

V prosinci obdarují diváci i hráči děti při utkání s Budějovicemi, diváci se zapojí do scénáře fandění také během utkání evropského poháru CEV Kladna s rumunským Galati.