Orlický deník 15. 9. 2018 34 OBRAZEM: Papriky, jablka i citrony. Zahrádkáři zvou na víkendovou výstavu Letohrad - Víkend v regionu nabízí řadu zajímavých akcí. Vedle těch hudebních se hned na třech…
Slovácký deník 9. 6. 2018 29 Areál jízdy králů v Kunovicích žil premiérovým Gulášfestem Prvního ročníku mezinárodního festivalu amatérských družstev ve vaření kotlíkového guláše s…
Deník.cz 10. 3. 2018 1 Nové koření: čtyři vůně v jedné kuličce James Joyce ve svém Odysseovi píše, že jídlo vymyslel bůh a ďábel zase koření. Koření, kterému se…
Deník.cz 8. 3. 2018 4 Někdo to rád horké Když je venku mrazivé chladno, nic se nevyrovná teplému jídlu. My jsme pro vás vybrali čtyři recepty, které jsou lehce pikantní, a tak vás zahřejí stejně…
Deník.cz 14. 2. 2018 Zapojte se s Deníkem a Sedlčanským do projektu Skvěle naložené Česko! Naložte si Hermelín podle receptů z celé České republiky.
Deník.cz 5. 2. 2018 5 Teplomilné, choulostivé, a tolik zdravé papriky Papriky se vzhledem ke své dlouhé vegetační době vysévají už počátkem února. Co potřebují, je…
Orlický deník 15. 10. 2017 15 Zahrádkáři „zachraňují“ sto let staré odrůdy jablek Ústí nad Orlicí - Obří cibule, přehlídka odrůd jablek nebo neznámé papriky. Zahrádkáři z celého…
Deník.cz 14. 9. 2017 4 Ačokča se dá naložit jako okurka i zapéct jako paprika Něco mezi okurkou a paprikou. To je jihoamerická ačokča, která si získává na oblibě i v našich…
Pardubický deník 25. 7. 2017 Chtěl jen žluté papriky, tak si je vybral z ostatních balení Pardubice - Neměli jeho oblíbenou barvu, tak si zákazník svérázně poradil. Nákup na míru si…
Českobudějovický deník 24. 7. 2017 Vaříme s Honzou Krobem České Budějovice - Jak připravit kuřecí supreme se salátem z pečených paprik?
Třebíčský deník 15. 3. 2017 Někde jsou zahrádkáři domovem důchodců, říká Blažej Bobek Třebíč /ROZHOVOR/ - K zahrádkářství ho přivedl farář, tatínkovy včely ho totiž neoslovily. Od 70.…
Deník.cz 25. 2. 2017 2 Ghanská kuchařka seznamuje USA s africkou gastronomií Když Essie Bartelsová z Ghany přijela do Spojených států, rozhodla se, že tradiční západoafrické…
Deník.cz 17. 2. 2017 Zelenina je letos v zimě dražší až o polovinu Zelenina na pultech obchodníků letos výrazně podražila. Ceny rajčat v obchodech jsou až o…
Mostecký deník 7. 2. 2017 Lehká paprika byla těžká. Inspekce řeší úlet Albertu Most - Obchod si účtoval víc, než měl. Zákaznice v Mostě na to přišla.
Žatecký a lounský deník 13. 1. 2017 Kontrola našla v asijském bistru plesnivé papriky a páchnoucí mořské plody Žatec - Hygienici kontrolovali provoz restaurace v žateckém hypermarketu. Odhalili řadu problémů.
Přerovský deník 2. 7. 2016 32 V Radslavicích vypukly slavnosti, na úvod je provoněly guláše Radslavice – Základní surovinou bylo vepřové maso. Další ingredience jako papriku nebo koření na…
Prostějovský deník 23. 2. 2016 13 Pět statečných dam míří do boje s kilogramy navíc Prostějov /SERIÁL/ – Prostějovský deník ve spolupráci s Agel Sport Clinic už zná jména pětice…
Zlínský deník 20. 12. 2015 Jak na vánočního kapra? Poradíme vám... Zlínský kraj - /RECEPTY, ROZHOVOR/ Než kapr skončí na štedrovečerním stole, absolvuje dlouhou…
Nymburský deník 20. 10. 2015 Víte, jak skladovat správně koření? Dozvíte se v Záhornici Záhornice - Zuzana Horká ví o koření mnohé, co jste nikdy neslyšeli. Například to, jak může pomoci
Deník.cz 16. 10. 2015 5 Zelenina zdražila. Nejvíce stoupla cena brambor Praha - V říjnu na pultech vzrostly ceny brambor, paprik, rajčat i mrkve, ukázala dnes zveřejněná…
Znojemský deník 24. 8. 2015 17 2 Nejlepší guláš umí bratři Jarošovi ze Šanova, vyhlásila porota soutěže Šanov /REPORTÁŽ/ – Od šanovského fotbalového hřiště je cítit dým. Za zdí oddělující travnatou…
Deník.cz 25. 7. 2015 11 Pěstitel Jiří Vrzal: Tropické počasí mé zahrádce nevadí. Jen se musí zalívat Třebestovice /FOTOGALERIE/ - Fíky, melouny, mandle, bílé broskve, tabák, ale také rajčata,…
Nymburský deník 19. 7. 2015 11 1 Pěstitel Jiří Vrzal: Tropické počasí mé zahrádce nevadí. Jen se musí zalívat Třebestovice - Fíky, melouny, mandle, bílé broskve, tabák, ale také rajčata, papriky, okurky a…
Deník.cz 14. 5. 2015 Šéfkuchař Jan Punčochář: Udit se dá všechno. I máslo! Šéfkuchařem ve vyhlášené restauraci Le Terroir se stal Jan Punčochář už ve 23 letech. Za jeho…
Hodonínský deník 7. 5. 2015 Víkendové akce na Hodonínsku provoní paprika i střelný prach Hodonínsko – O následujícím prodlouženém víkendu čeká na lačné návštěvníky řada kulturních akcí.…
Českobudějovický deník 10. 4. 2015 Při akci Paprika prověřili cizince Jižní Čechy - Na několik nelegálně pracujících a pobývajících cizinců narazili strážci zákona při celorepublikové akci Paprika. Krajský policejní mluvčí…
Pražský deník 16. 2. 2015 Cizinci neměli v pořádku doklady Praha - Dvojnásobný úspěch si v neděli připsali příslušníci pražské cizinecké policie, jimž o víkendu vyvrcholila poslední etapa bezpečnostního opatření s…
Deník.cz 24. 1. 2015 Začínáme s výsevem paprik Nejen majitelé vytápěných skleníků, ale také pilní pěstitelé, kteří nechtějí nic zanedbat, nemají volno ani v lednu, kdy ostatní zahrádkáři pouze…
Deník.cz 13. 12. 2014 1 Potěšení z Vánoc si mohou užít i lidé s cukrovkou Průzkumy ukazují, že většina populace přibere o vánočních svátcích 2-4 kg. Na vině je přejídání,…
Deník.cz 11. 12. 2014 Potěšení z Vánoc si mohou užít i lidé s cukrovkou Chrudim - Průzkumy ukazují, že většina populace přibere o vánočních svátcích 2-4 kg. Na vině je…
Chrudimský deník 11. 12. 2014 Potěšení z Vánoc si mohou užít i lidé s cukrovkou Chrudim - Průzkumy ukazují, že většina populace přibere o vánočních svátcích 2-4 kg. Na vině je…
Hradecký deník 28. 10. 2014 Víte, co je to ačokča? Ve Lhotě plody pořádně narostly Lhota pod Libčany - Během letošní sklizně ačokči (jedná se křížence papriky a okurky, který se…
Bruntálský a krnovský deník 26. 10. 2014 Milan Jánošík pěstuje nejpálivější feferony Bruntál – Jedinečnou sbírkou silně pálivých feferonů a paprik se může chlubit Milan Jánošík z…
Svitavský deník 11. 10. 2014 2 Uvařme si o víkendu: rychlý džuveč z kuřete Svitavy – Dnes opět připravujeme další jídlo s kuchařem Pavlem Míčkem. Jeho pokrmy vycházejí…
Havlíčkobrodský deník 7. 10. 2014 Jubilejní Světelská zahrádka Světlá nad Sázavou - O víkendu se v sále Společenského domu ve Světlé nad Sázavou konal jubilejní 15. ročník zahrádkářské výstavy Světelská zahrádka.
Bruntálský a krnovský deník 6. 10. 2014 13 AKTUALIZOVÁNO Zahrádkáři z Bruntálu dobývali Floru Olomouc Bruntál, Olomouc /FOTOGALERIE, DOPLNĚNO/ – Po loňském vítězství v podzimní etapě výstavy Flora…
Deník.cz 2. 10. 2014 12 Pěstitel papriček z Mělníka: Chilli je legální droga, na které jsem závislý Mělník /FOTOGALERIE/ - Jakub Pátra z Mělníka se pustil do netradičního experimentu, který mu…
Mělnický deník 2. 10. 2014 12 Jakub Pátra: Chilli je legální droga, na které jsem závislý Mělník - Jakub Pátra z Mělníka se pustil do netradičního experimentu, který mu přináší plody.…
Deník.cz 23. 8. 2014 Houbové hody Díky teplému počasí, občasným bouřkám a přeháňkám začaly růst houby. A protože houbaři hlásí bohaté úlovky z různých koutů Čech a Moravy, nabízíme jim pro…
Ústecký deník 19. 8. 2014 Jak se Mr. Loupač dostal k vaření pro Obamu a Bushe Kuchaře roku Patrika Bečváře (26) k vaření jako takovému nikdy nic netáhlo, ale přesto se stal…
Plzeňský deník 2. 8. 2014 5 Nakupujte! Jsme nejdražší Plzeňský kraj - Plzeňský kraj má nejvyšší ceny potravinářských výrobků v republice. Vévodíme u piva, vína, ale také u paprik či brambor.
Deník.cz 18. 7. 2014 Překvapte své nejbližší a připravte jim ochucenou grilbagetu se špízem K letnímu grilování a posezení s přáteli přináší gastronomický specialista Petr Stupka jeden z…
Hradecký deník 17. 7. 2014 Překvapte své nejbližší a připravte jim ochucenou grilbagetu se špízem Východní Čechy - Letní kaleidoskop Deníků nahlíží do kuchyně: K letnímu grilování a posezení s…
Pardubický deník 16. 7. 2014 Překvapte své nejbližší a připravte jim ochucenou grilbagetu se špízem Pardubice - K letnímu grilování a posezení s přáteli přináší gastronomický specialista Petr…
Orlický deník 5. 7. 2014 Přečtěte si něco z houbařského zápisníku Bédi Doležala Východní Čechy, Jičín - Se zkušeným houbařem Béďou Doležalem si uvážeme zástěru a pustíme se do…
Hradecký deník 2. 7. 2014 Přečtěte si něco z houbařského zápisníku Bédi Doležala Východní Čechy, Jičín - Se zkušeným houbařem Béďou Doležalem si uvážeme zástěru a pustíme se do…
Jičínský deník 2. 7. 2014 Přečtěte si něco z houbařského zápisníku Bédi Doležala Východní Čechy, Jičín - Se zkušeným houbařem Béďou Doležalem si uvážeme zástěru a pustíme se do…
Hodonínský deník 8. 5. 2014 22 Nejlepší guláš připravil tým z Nechvalína Bukovany – Kvalitní červená paprika, pořádné maso, víno, tajné přísady a dávka kulinářského umění…
Deník.cz 8. 5. 2014 2 Pravý guláš: symbol maďarské kuchyně Před deseti lety jsme nevstupovali do Evropské unie sami. Doprovázela nás řada zemí, mezi nimi i…
Slovácký deník 4. 5. 2014 Pravý guláš: symbol maďarské kuchyně Střední a východní Morava /SERIÁL DENÍKU/ - Před deseti lety jsme nevstupovali do Evropské unie…