Jak potvrdila jednatelka hotelu Jana Hůlová, zážitkovou valentýnskou večeři zde uspořádali již popáté, přičemž hosté měli možnost sledovat přípravu svátečních pokrmů on-line.

A bylo nač se dívat i ochutnávat. Slané i sladké. „Byl to krásný večer a hosté si ho užili. Po všech covidových omezeních to bylo opět nádherné setkání. Valentýnské sedmichodové menu jsme podávali od 17 hodin, druhé pak od 20 hodin. K naší velké radosti byla všechna místa obsazena," popsala jednatelka Jana Hůlová.

Při romantické hudbě a svíčkách si všichni příchozí, nejen zamilované páry, pochutnali ve Slaném na delikatesách skvělého hotelového kuchařského týmu.

I nejnáročnější labužníci si přišli na své a zážitkovou večeři si uchovají v paměti přinejmenším do příštího roku. O valentýnském večeru se totiž podávala kachna, brusinky, hřebenatka, limeta, zázvor, losos, pinie, Portské, maliny, foie gras, hrušky, skořice, bazalka, ricotta, chobotnice, sépie, dračí ovoce, papričky, bublinky, růže, muflon, lanýž, chřest, šalvěj, hrášek, chilli, karamel a nechybělo ani vinné párování. Kdo neodolal, zůstal v hotelu až do rána na snídani.