Program sestavený výhradně z předních českých hudebníků zahájí v sobotu 20. srpna v 14 hodin premiérovým vystoupením Ewa Farná, která se na Okoř, jeden z nejoblíbenějších jednodenních hudebních festivalů, velmi těší.

„Jsem strašně ráda, že se letos můžeme konečně zahrát. Jednou jsem tady byla na koncertu kapely mého kluka, ale nikdy ani jako účinkující, ani jako klasický návštěvník," s úsměvem řekla Ewa Farná.

Dále na půvabné louce pod hradem Okoř zahrají David Koller, Xindl X, Bára Poláková, Jaroslav Uhlíř, Tata Bojs, Jelen a Mandrage.

Zdroj: Youtube

Kromě skvělých hudebních vystoupení bude na místě připraven doplňkový program pro děti a jejich rodiče a pestrý výběr občerstvení.

Bude zavedena kyvadlová doprava z Kladna a z Prahy, využít lze i prázdninový výletní Cyklohráček.

Maximální komfort

Pokud nechcete na 16. ročníku hudebního festivalu Okoř chybět, nezapomeňte si pořídit vstupenky co nejdříve. Několik posledních ročníků bylo dopředu vyprodáno.

Kapacita areálu Festivalu Okoř je omezena z důvodů zachování maximálního komfortu pro všechny návštěvníky.

Nově se dají koupit vstupenky přímo prostřednictvím festivalových webových stránek www.festivalokor.cz, kde naleznete i další informace včetně rozhovorů a videí s účinkujícími, jízdní řády, mapy, atd.

Ceny vstupenek

- v předprodeji na www.festivalokor.cz za 490 korun
- v předprodeji na www.ticketportal.cz za 490 korun + poplatky
- na místě v den konání od 13 hodin za 590 korun

Pravidelně aktualizované informace naleznete na úplně nových webových stránkách www.festivalokor.cz a http://www.facebook.com/#!/festivalokor.

Soutěž s Deníkem o vstupenky na Festival OkořSoutěžní otázka: 
Autorkou úspěšného singlu s názvem Nafrněná je:

a) Ewa Farná, b) Marta Jandová, c) Bára Poláková

Odpovědi posílejte na e-mailovou adresu: darina.sitterova@denik.czV pořadí stá správná odpověď získá 2 vstupenky na Festival Okoř. Odpovědi můžete posílat do 7. srpna 2016.

Vítězkou soutěže se stala: Dagmar Markovičová z Tuchlovic.