Začátkem měsíce března pět vybraných autorů postoupí do druhého kola, kde odborná porota, složená z hudebních publicistů a známých osobností ze světa písničkářů, na speciálním akustickém koncertě v Praze, vybere vítěze, který v létě v Sázavském ostrově zahraje na Malé scéně nového hudebního festivalu.

Nultý ročník hudebního festivalu Slunovrat, který se uskuteční ve dnech 23. a 24. června 2017 ve vodáckém kempu Sázavský ostrov. V sobotu se v hlavním programu akce objeví slovenský populární zpěvák Richard Müller.

Plejádu známých umělců a písničkářů doplní Aneta Langerová, Bratři Ebenové, František Nedvěd, Xindl X, Ivan Mládek, Thom Artway, skupina Neřež s Katarínou Koščovou, David Stypka a mnozí další z řad mladých talentovaných umělců.

Stanové městečko i odpočinková zóna 

Pro návštěvníky bude kromě hudebního programu připraveno stanové městečko. Jelikož se očekává značná účast rodin s dětmi, nebude chybět ani dětský koutek s hlídáním, divadélko pro děti, odpočinková a klidová zóna pro střední generaci a seniory.

Speciální limitovanou edici o tisíci kusech dvoudenních permanentek na Slunovrat lze ještě zakoupit za akční cenu 490 korun, a sice exkluzivně v předprodejní síti www.ticketstream.cz a na pobočkách cestovních kanceláří Čedok a Fito-tour.

Autoři a kapely se mohou přihlašovat elektronickyDřímá ve vás neobjevený talent? Pak možná čekáme právě na vás.

Přihlášky posílejte e-mail: nikol@slunovratfest.cz. Přihlášky jsou možné i pro zahraniční talenty!

Více informací se dozvíte na webových stránkách festivalu ZDE a také na oficiálním Facebooku akce ZDE.

Čtěte také: Festival Slunovrat představil své headlinery: Müllera, Langerovou či Ebena