Netradiční závod byl rozdělen do čtyř kategorií: děti od 8 do 12 let, mládež od 13 do 18 let a muži a ženy nad 18 let. V dopoledních hodinách závod zahájila Šideri Váňová, profesionální golfistka, která ve fitness Aquapalace Praha pravidelně trénuje a navštěvuje Saunový svět.

Návštěvníci si také mohli užít po zimě znovuotevřenou oblíbenou atrakci Divoká řeka, která je zároveň spojená s tobogánem Canyon, a dohromady tvoří délka tratě přes 250 metrů zábavy, což je zatím bezkonkurenčně nejdelší tobogán ve střední Evropě.

Absolutní vítězka Aneta Přibylová, která sjela tobogán Frekvence 1 nejrychleji - v čase 15,78 sekundy, obdržela za nejlepší čas speciální cenu - kameru GoPro Hero s LCD. V každé kategorii pak vyhrál závodník vždy s nejlepším časem, odměněny od Aquapalace Praha a partnera Mentos, dostala vždy první tři místa.

Dvanáctý nejlepší akvapark v Evropě

„Tato, dnes již můžu říct, tradiční akce naprosto skvěle zapadá do našeho konceptu aktivní zábavy na celý den, který se bude prolínat celým blížícím se létem v našem Resortu," poznamenal Dan Ulrich, marketingový ředitel Aquapalace Praha.

„Rádi bychom našim návštěvníkům zpříjemnili jejich pobyt v našem komplexu, nejen těmi nejlepšími vodními atrakcemi, ale i každodenním doprovodným programem v průběhu celého léta, abychom si i pro příští sezonu minimálně udrželi unikátní dvanácté pořadí mezi TOP 25 nejlepšími evropskými akvaparky dle Traveller´s choice serveru Tripadvisor," zdůraznil Dan Ulrich.

„Toto ocenění kvality námi nabízených služeb je pro všechny naše zaměstnance velkou motivací pro jejich každodenní práci a potvrzuje, že nastoupený směr je velmi pozitivně vnímán našimi návštěvníky," dodal marketingový ředitel.

Čtěte také: Do Čestlic za vodou, odpočinkem. Letos i za gastronomickými novinkami