Hlavní program ale patřil divadelním scénkám, ve kterých excelovala již sehraná trojice ve složení Věra Hollá, Alan Novotný a Lukáš Hejlík, která s projektem Listování míří do Rakovníka pravidelně. Tentokrát společně ztvárnili příběh plný tance, rytmického tanga i vtipných a místy až palčivě pravdivých životních historek. Ostatně tak, jak je to v knihách Roberta Fulghuma zvykem.

Spisovatel, který i s osmdesátkou na krku neztrácí životní elán a pověstný vtip se po představení z hlediště přesunul na pódium, kde divákům v zaplněném rakovnickém divadle vyprávěl nejen o svých barvitých životních zážitcích, ale také o oblibě české nátury a Járu Cimrmanovi, jehož pokládá za svého dědu.

„Často se mě lidé ptají, jestli jsou moje historky, o kterých v knihách píšu, pravdivé. A já jim na to zase rád odpovídám, že pokud žil Jára Cimrman, pak jsou pravdivé i moje povídky,“ řekl s úsměvem na rtech spisovatel, který rakovnickým divákům v rámci večera představil také svoji knižní novinku s názvem Opravář osudů.

Ilustrační foto.
Na ranči U Bentleyho zakončí sezonu Hubertovou jízdou
Ilustrační foto
Stávka! Někteří praktičtí lékaři na Rakovnicku neordinují