Za spolupořadatele, Dům dětí a mladeže v Rakovníku, konkretizovala Marie Círová, která zodpovídala za chod soutěže a správnost výsledků: „Ředitelem soutěže je Miloš Lev. I přes rozmary počasí 
s občasným deštěm a nepříjemným větrem se letos ke hře sešlo čtyřiaosmdesát účastníků. Nejstarším z nich byl pro zajímavost Stanislav Staněk (1945) z Rakovníka."

Jeden z dárků

Na Husově náměstí v Rakovníku jsme mimo jiné zastihli také Karin Kochánkovou z Rakovníka, která fandila šestileté dceři Elišce. Pro Rakovnický deník řekla: „V rámci Dne dětí jsme využili nabídky účasti na Zlaté kuličce. Je to jeden z dárků. Třeba bude mít štěstí a něco vyhraje. I když, jak se říká, není důležité vyhrát, ale zúčastnit se."

Doprovodné soutěže

Ani letos nechyběly doprovodné soutěže pro děti jako lov rybek, hod kuličkou do sklenice a trénování cvrnků do důlku. „Ty obsluhovala Jana Lochovská s pomocníkem Honzou," upozornila Marie Círová. Akce byla pořádána za finanční podpory Města Rakovník. „Všem soutěžícím děkujeme za účast," dodala Marie Círová.

Čtěte také: V Rakovníku se uskutečnilo mistrovství v kuličkách. A další se blíží