Lupič natropil škodu 48 tisíc
Bratronice – Policii bylo oznámeno vloupání do skladu vedle prodejny smíšeného zboží v Bratronicích. Neznámý pachatel měl sklad navštívit v noci ze soboty na neděli. „Po překonání zámků vnikl do nemovitosti, ze které odcizil dvě elektro centrály a pákové kleště, čímž majiteli vznikla škoda na odcizení ve výši osmačtyřiceti tisíc korun. Poškozením způsobil škodu za jeden tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Nováková. Případ je prošetřován jako přečin krádeže a pachateli hrozí až na dva roky vězení.

Ze stavby někdo ukradl stroj za 617 tisíc korun
Tuřany – Pořádnou škodu natropil zatím neznámý zloděj, který úřadoval na staveništi v Tuřanech. Ukradl totiž stavební stroj Wacker Neuson Demper. „Neznámý pachatel ho zcizil nezjištěným způsobem v noci z 26. na 27. dubna, čímž stavební společnosti způsobil škodu ve výši šesti set sedmnácti tisíc sto korun,“ sdělila k případu kladenská policejní mluvčí Michaela Nováková, podle které je případ aktuálně prošetřován slánskými policisty jako zločin krádeže a pachateli hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až osm let.

Vandal posprejoval patnáct metrů železničního vagónu
Kladno – Oznámení, že během uplynulého týdne někdo posprejoval vagón vlaku, přijali v pátek policisté. Zatím nezjištěný vandal pokreslil různými obrazci asi patnáct metrů železničního vagónu, který přijel na kladenskou stanici jako součást železniční soupravy z Prahy. Škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun. Případ je prošetřován jako přečin poškození cizí věci a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

Ilustrační foto.
Otec držel dítě pod krkem, žena ho za to bodla nožem
Dopravní nehoda osobního automobilu a popelářského vozu.
Senior za volantem srazil v Unhošti popeláře, ten utrpěl vážná poranění