Cílem sprejera byl vagon, škoda je 10 tisíc
Kladno – Policie pátrá po neznámém pachateli, který má na svědomí posprejování vagonu. Stalo se tak ve čtvrtek v době od 22 do 23.30 hodin na kladenském vlakovém nádraží. Vagon Českých drah vandal posprejoval po délce pěti metrů, čímž způsobil škodu v hodnotě deseti tisíc korun. Policisté obvodního oddělení nyní tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu poškození cizí věci. Policie vyzývá svědky této události, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

Snažil se ujet před hlídkou a naboural zaparkované vozidlo.
Snažil se ujet před hlídkou a naboural zaparkované vozidlo

Hádka skončila pro muže špatně, musel do nemocnice
Slaný – Policisté se zabývají případem fyzického útoku, ke kterému došlo ve středu ve Vikově ulici ve Slaném. Na chodbě jednoho z domů tam došlo před 22. hodinou ke střetu dvou mužů. „Po krátké slovní rozepři týkající se vzájemných vztahů devětadvacetiletý muž fyzicky napadl šestatřicetiletého muže z okresu Českého Budějovice. Při fyzickém útoku poškozenému muži vypadl z kapsy mobilní telefon a svazek klíčů, které útočník odcizil,“ uvedla policejní mluvčí Jana Šteinerová s tím, že poškozený utrpěl tržnou ránu, pohmožděniny a další zranění včetně zlomeniny nosních kůstek, a tak musel být ošetřen v nemocnici.

Vandal v Kladně posprejoval hned dva domy
Kladno – Na policejní služebnu bylo oznámeno, že ve dnech od 27. do 31. ledna v ulici ČSA v Kladně poškodil neznámý pachatel černým sprejem fasádu dvou domů. Vandal vytvořil různé obrazce s velkoplošnými písmeny. Společenství vlastníků domu vznikla škoda, která byla vyčíslena na 15 tisíc korun. Policisté případ prošetřují jako podezření z trestného činu poškození cizí věci. Pokud někdo spatřil v uplynulých dnech podezřelou osobu, která se v místě pohybovala, aby poskytl informace na služebnu nebo na tísňovou linku 158.