Zloděj televizorů úřadoval v Rudné
Kladno – Policisté z dálničního oddělení byli včera ve 3.40 hodin vysláni do prostoru odstavné plochy u Rudné, kde se neznámý pachatel vloupal do odstaveného návěsu, ze kterého odcizil několik desítek LED televizorů. Na místo vyrazili také kriminalisté z Prahy západ i psovod z Kladna. Policejní pes Morgan zachytil stopu a pokračoval do prostoru křovin, kde postupně označil místa nálezu dvanácti kusů odcizených televizorů. Ty byly nepoškozeny předány pražským kriminalistům, kteří se případem dále zabývají. Policie přivítá jakékoli poznatky vedoucí ke ztotožnění pachatele nebo pachatelů.

Zloděj ve Slaném ukradl rádio ze zaparkovaného vozu
Slaný – Policisté přijali oznámení, že se neznámý pachatel v době od soboty do pondělí nezjištěným způsobem vloupal do osobního vozidla Škoda Octavia. Automobil jeho majitel zaparkoval v Záfortenské ulici ve Slaném. Zloděj z automobilu odcizil autorádio značky Kenwood v hodnotě třech tisíc korun. „Případ je prošetřován jako přečin krádeže a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Nováková.

Lidé se mohli přihlásit do oborů Pražské šlápoty, Zdravotní nauky, České a světové malířství, Kladenská zastavení a Vybraná díla klasické hudby.
Kladenská univerzita třetího věku zahájila letošní školní rok
Kladenská dvojice vybojovala druhé místo s 99 body ze 100 možných a titul Nejlepší stopař Mistrovství.
Televize ukradené z kamionu vyčmuchal policejní pes ve křoví

Ukradl dřevo za deset tisíc korun
Kladno – Policisté prošetřují případ, kdy neznámý pachatel v době od od 21. do 24. září odcizil z lesa poblíž silnice U Borovin v Kladně dřevo. Jednalo se zhruba o čtyři tuny buku, jasanu a javoru. Konkrétně přes šest metrů krychlových kulatiny v hodnotě zhruba deset tisíc korun. Skutek je prošetřován jako krádež a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Auto zmizelo do pěti minut
Kladno – Pět minut stačilo zloději, aby odcizil automobil. Škodu Octavii majitel zaparkoval v sobotu na odstavném parkovišti Na Kovárně v Kladně. Auto nezabezpečil, klíčky nechal ve spínací skříňce a na pět minut se od zeleného auta vzdálil. Toho využil pachatel, který automobil, ve kterém se nacházela také peněženka s doklady a platební kartou, ukradl.