Cílem zloděje se stal náklaďák
Slaný – Na linku 158 oznámil v úterý třiapadesátiletý muž z Třebíče, že se mu někdo vloupal do nákladního vozidla Iveco. Zloděj vnikl do automobilu v době od 12.30 do 12.55 hodin na parkovišti u čerpací stanice u Slaného. „Nezjištěným předmětem poškodil zámek u dveří spolujezdce, vnikl do kabiny a následně za zadní sedačkou odcizil koženou kabelu s peněženkou s doklady, platební kartou a hotovostí,“ informovala policejní mluvčí Michaela Nováková. Hodnota odcizených předmětů byla vyčíslena na více jak osm tisíc korun. Poškozením způsobil zloděj škodu tři tisíce. Pachateli hrozí až dva roky vězení.

Otec dluží skoro sto tisíc na výživném
Kladensko – Kladenští policisté přijali oznámení z Okresního státního zastupitelství, které se týká přečinu zanedbání povinné výživy. Toho se měl dopustit pětatřicetiletý muž z Kladenska. Podezřelý od prosince 2014 do června 2017 neplní vyživovací povinnost na svou nezletilou dceru a dluh se vyšplhal na šestadevadesát tisíc korun. Skutek je šetřen jako podezření z přečinu zanedbání povinné výživy a podezřelému muži hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

Sokol Hostouň - SK Kladno 0:1, Divize B, 9. 4. 2017, Jan Suchopárek
Suchopárek vzpomíná: Gól z půlky ano, ale houby za něj
Současný stav Rabasovy ulice v Kladně.
Rabasovou ulicí v Kladně už se dá zčásti projet

Z pily ukradl pořádný balík peněz
Drnek – Do kanceláří pily v obci Drnek se vloupal v úterý neznámý pachatel. Zloděj nejprve poškodil zámek a zárubně vstupních dveří a následně vnikl do nemovitosti, ze které odcizil sto sedmnáct tisíc korun. Pachateli hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.