Zloděj opět kradl v obchodě, policistům ale neunikl
Kladno – V pátek dopoledne přijali policisté oznámení od pracovníka ostrahy obchodního domu sídlícího v Kleinerově ulici v Kladně, že byl zadržen pachatel krádeže šesti kusů kávy za asi osm set korun. Policejní hlídka zjistila, že se jedná o čtyřiadvacetiletého recidivistu z Kladna, který si zboží uložil do přinesené tašky a prošel bez placení pokladní zónou. Přečinu krádeže se navíc dopustil i přesto, že byl v posledních třech letech za obdobný trestný čin odsouzen. Policisté tento skutek šetří jako přečin krádeže a pachateli hrozí trest až tři roky za mřížemi.

Seniorka naletěla podvodníkovi
Kladno – Čtyřiatřicetiletá žena oznámila policii, že se jí šestaosmdesátiletá sousedka svěřila, že pravděpodobně naletěla podvodníkovi. Ten zazvonil u dveří jejího bytu a představil se jako její soused. Od seniorky vylákal osm tisíc korun. Pod smyšlenou legendou, že potřebuje peníze, protože musí zaplatit pokutu policistům, požádal důchodkyni o peníze. Do dnešního dne je však nevrátil a dle sdělení oznamovatelky, žádný podobný soused v bytovém domě v Kladně v ulici Jaroslava Kejře nebydlí.

Mikuláš, andělé a čerti ve Třebichovicích.
OBRAZEM: Mikuláš, andělé a čerti ve Třebichovicích
Ilustrační foto.
Ohňostroj rozzáří oblohu nad Kladnem i Slaným

Vzala si úvěr na 18 tisíc korun, teď nekomunikuje
Kladno – Kriminální policie prošetřuje případ úvěrového podvodu, který se stal v listopadu loňského roku. Tehdy osmnáctiletá žena z Kladna v prodejně elektra uzavřela s finanční společností, zastoupenou pracovnicí prodejny, smlouvu o osmnáctitisícovém úvěru na pořízení televizoru. Do dnešního dne však neuhradila ani jednu splátku. Navíc při uvedla nepravdivý údaj o svém bydlišti, kde si nepřebírá korespondenci ani jinak nekomunikuje s výše zmiňovanou společností. Za přečin úvěrový podvod ženě hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.