Za krádež čtyř kol hrozí zloději až pět let vězení
Stochov – Stochovští policisté šetří případ vloupání do společných prostor, ke kterému došlo během noci z minulé soboty na neděli ve stochovské ulici J. Šípka. „Neznámý pachatel nejprve vypáčil vchodové dveře u bytového domu a následně ze společných prostor v přízemí odcizil čtyři horská kola v celkové hodnotě sedmapadesát tisíc korun. Společně s bicykly byly odcizeny i zámky v hodnotě dva a půl tisíce korun,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Nováková. Případ je šetřen jako přečin krádeže a pachateli hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let. 

Zastala se manžela a skončila v nemocnici
Kladno – Policie řešila případ útoku, ke kterému došlo ve středu v noci v Moskevské ulici v Kladně. Slovní rozepře dvou mužů ve věku 43 a 31 let skončila rvačkou, při které oba aktéři spadli na poblíž zaparkované auto, čímž způsobili škodu 3,5 tisíce korun. Tím vše ovšem nekončilo. K třiačtyřicetiletému agresorovi se přidal další muž. Útočníci poškozeného napadali i na zemi, čemuž se snažila zabránit jeho manželka. Marně. Sama inkasovala ránu do obličeje, následně upadla, a tak musela být nakonec převezena do nemocnice k ošetření. Útočníci jsou podezřelí z trestného činu výtržnictví. 

Šest lidí zachraňovali hasiči při pátečním požáru v panelovém domě v Kladně.
Požár lednice ohrozil panelák a spolykal statisíce

K okradení ženy využil skateboard
Kladno – Na kladenské strážníky se obrátila žena, která byla minulé pondělí jen několik minut před třiadvacátou hodinou. Cílem zatím neznámého pachatele se stala v Maďarské ulici v Kladně. Strážníci ihned případ předali k šetření policistům obvodního oddělení Kladno Kročehlavy. Následným šetřením bylo zjištěno, že poškozenou je devětačtyřicetiletá žena z Kladna, které projíždějící muž na skateboardu strhl z ramene kabelku. Poté co se zloděj kabelky zmocnil, okamžitě z místa činu ujel. Škoda byla vyčíslena na pět tisíc korun. 

Zastali se řidiče taxíku, za což dostali nakládačku
Kladno – Po druhé hodině ranní byla minulou sobotu na náměstí Sítná v Kladně vyslána policejní hlídka. Příčinou bylo napadení dvou mužů. Ti byli před místní diskotékou atakováni zatím nezjištěnými pachateli, pravděpodobně tmavé pleti a to po tom, co se zastali řidiče taxislužby, kterého skupina výtržníků obtěžovala. Poškození při potyčce utrpěli mnohačetná zranění, převážně v obličeji. Ta si vyžádala lékařské ošetření. Případ je prošetřován jako přečin výtržnictví a pachatelům hrozí až dva roky vězení. 

Ilustrační foto.
Podvodníkovi dala seniorka na cigára i na zlatou rakev

Cílem vandala se stal živý plot v zahrádkářské kolonii
Kladno – Minulé pondělí oznámila na kladenskou policejní služebnu jednapadesátiletá žena z Kladna, že jí v zahrádkářské kolonii Lesík neznámý pachatel poškodil živý plot u chatky. Stalo se tak v době od 2. do 3. září, podle majitelky pachatel způsobil nejméně pětitisícovou škodu. Jednalo se o keře ptačího zobu, které byly původně vysoké asi 160 centimetrů, přičemž vandal je po celé délce podél chaty seřízl na asi třetinovou výšku, za což mu aktuálně hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok. 

Půjčku uzavřel na cizí jméno
Kladensko – Policisté prošetřují případ úvěrového podvodu, kdy jako poškozená figuruje pětatřicetiletá žena z Kladna. „Na její osobní údaje uzavřel zatím nezjištěný pachatel smlouvu na získání úvěru v celkové výši třiceti tisíc korun, kterou bankovní dům 6. a 15. srpna zaslal podvodníkovi a nyní tyto finance vymáhá po poškozené ženě, a proto kontaktovala policii,“ informovala policejní mluvčí Jana Šteinerová. Případ je šetřen jako přečin úvěrový podvod a pachateli, který pravděpodobně zneužil údaje poškozené ženy, hrozí až dva roky vězení. 

Kladenská elektrokola.
Přes 4000 výpůjček za měsíc! O elektrokola je zájem