Z auta ukradl nářadí za šedesát tisíc korun
Slaný - V pondělí bylo slánským policistům nahlášeno vloupání do vozidla Peugeot Boxer, které bylo zaparkováno ve slánské Wilsonově ulici. Neznámý pachatel se tam o víkendu vloupal po překonání zadních dveří do zavazadlového prostoru, odkud odcizil elektrické nářadí v hodnotě šedesát tisíc korun. Poškozením vznikla škoda dva tisíce korun. „Případ je šetřen jako přečin krádeže a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky,“ informovala kladenská policejní mluvčí Michaela Nováková. Policie varují občany, aby si nenechávali žádné cenné věci ve vozidle. 

Mladík naletěl na internetu podvodníkovi
Kladensko - Kladenští policisté přijali oznámení od jednadvacetiletého muže z Kladenska, který na internetu naletěl podvodníkovi. Poškozený mladík vyvěsil na síti inzerát, prostřednictvím něhož chtěl prodat herní notebook za téměř sedmadvacet tisíc korun. Na jeho nabídku se ozval kupující z Červeného Kostelce. Mladík zboží zaslal zájemci, avšak do současné doby mu nebyla platba za notebook připsána na jeho účet, navíc s ním už kupující žádným způsobem nekomunikuje. Skutek je šetřen jako přečin podvodu a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Medvědice Míša, za kterou muž do výběhu vlezl.
Opilec riskoval život v medvědím výběhu

Strážníci zadrželi hledaného muže ze Stochova
Kladno – Krátce po úterní půlnoci, přijali kladenští strážníci oznámení o muži, který ruší noční klid. Do kladenské Závišovy ulice tak vyjela hlídka. Muž, který tam seděl opřený o lampu veřejného osvětlení, pokřikoval po okolí. Strážníci ho vyzvali, aby prokázal svou totožnost, čímž zjistili, že se jedná o jednatřicetiletého muže ze Stochova, po kterém je vyhlášeno pátrání. Při zjišťování totožnosti a lustrace jeho osoby se muž navíc pokusil utéct. Hlídka ho, ale za pomoci donucovacích prostředků zadržela a předala policii k dalšímu opatření.