Kladno – Na obvodní oddělení Kladno – Kročehlavy oznámil muž, že v bytovém domě v Kladně v Litevské ulici odcizil zatím neznámý pachatel během nezjištěné doby bez užití násilí z požárních hydrantů celkem šest kusů požárních hadic typu D o délce 20 metrů a dále šest kusů proudnic. Bytovému družstvu byla způsobena škoda za bezmála 8,5 tisíc korun. Policisté proto upozorňují, že je nutné dbát především na uzamčení vchodových dveří a pořídit si dveře bezpečnostní. Vhodná je dále instalace kamerového systému a nenechávat v nižších patrech otevřená okna, zejména pak v noci.

Kladno – Operátor tísňové linky Městské policie Kladno přijal oznámení o posádce vozidla, která je zřejmě pod vlivem alkoholu. Na místo vyjela hlídka strážníků. Od jednoho ze supermarketů v Kročehlavech právě vyjíždělo vozidlo, které oznamovatel označil v telefonátu. Strážníci dali řidiči pokyn k jeho zastavení. Na výzvu předložil doklady. Při komunikaci bylo ale patrné, že pohyb a mluva řidiče nejsou zcela v pořádku. Proto ho strážníci vyzvali k dechové zkoušce. Ta jejich podezření potvrdila. Muž nadýchal 2,92 promile alkoholu. Případ si proto převzali k došetření republikoví policisté.

Kladno – Druhého výtečníka zastavila hlídka strážníků v Kladně v Italské ulici. Při kontrole si strážníci všimli vozidla, které zaparkovalo u jedné z provozoven. Jeho řidiči dělalo problém zastavit na parkovacím místě a vypnout motor i světla. Muž vytáčel motor a při parkování skočil s vozem až na chodník. Strážníci si ho proto vzali na paškál. Řidič kupodivu nezapíral a přiznal, že je na cestě z centra města, kde vypil šest piv. Kontrolou bylo navíc zjištěno, že muži byl vysloven zákaz řízení motorových vozidel. Dechová zkouška potvrdila 1,42 promile alkoholu. Případ si také převzali k došetření policisté.

Na stochovském in-line okruhu změřilo síly pět chlapeckých a pět dívčích týmů.
Studenti stavebních škol závodili ve Stochově na in-line bruslích